Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
David Bond tényleg a megvalósult férfi álmot éli?
A videóban épp 11 nővel randizik. Korábbi videójában még azt mondta, Amerikában egy béna hosszú távú párkapcsolata volt, azonban ahogy egyre sikeresebb, úgy egyre inkább egy másik korábbi élet körvonalazódik nála.
A saint kitts videóban most azt mondta, valójában nem volt nője, egyedül maszturbált esténként. Az időnként megjelenő anti SJW kommentekből nekem egyértelmű a helyzet.
Ő egy tipikus blackpill incel volt, akinek sikerült megcsinálni és az élet szempontjából egy 180 fokos fordulatot venni. De mennyire tekinthető ez sikernek?
"Másik, hogy az itteni bigéző énemet nem akarom összekötni az ottani stílusommal."
Tehát nem mered felvállalni magad?
"Nem akarok a magyar incelközösség hangja lenni nyíltan"
Csakhogy minden magyar incel így gondolja. Ezért nem lesz belőletek semmi. Ez a hozzáállás.
Gondolom a "lelépek és David Bond leszek" rész is jelképes. Tervezed, de sose teszed meg.
"Csakhogy minden magyar incel így gondolja. Ezért nem lesz belőletek semmi. Ez a hozzáállás.":
Miután láttam Gulyás Mártont a tüntetésén egyedül állni az esőben 5 évnyi aktivistáskodás után, nem tudom, hogy megérné -e.
" A férfitöbblet problémát sokan hibásan értelmezik. Nem az a gond, hogy abszolút kevés a nő, hanem az, hogy a férfiak az idősebb korosztályban többen vannak, mint a fiatalabb korosztályban a nők."
Ez komoly? Titeket értsen meg mindenki, meg biztosítson nektek minden rossznyavaját amit akartok, akár más emberek szuverenitásának megsértésével is, ti meg egy bizonyos életkor felett nem kezelitek nőként (nem veszitek emberszámba?) a nőket? :D Eddig még volt bennem némi együttérzés az incelek felé, de ez mindennek a legalja. A nők egy bizonyos csoportját pont úgy levegőnek nézitek, ahogy titeket (szerintetek) levegőnek néz a nők egy másik csoportja. Slussz poén hogy a korra tényleg nincs ráhatása az egyénnek. Nem is bánom hogy nem szaporodsz, nézegesd inkább ezeket a felemelő videókat a 10 repedtsarkúval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!