Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
David Bond tényleg a megvalósult férfi álmot éli?
A videóban épp 11 nővel randizik. Korábbi videójában még azt mondta, Amerikában egy béna hosszú távú párkapcsolata volt, azonban ahogy egyre sikeresebb, úgy egyre inkább egy másik korábbi élet körvonalazódik nála.
A saint kitts videóban most azt mondta, valójában nem volt nője, egyedül maszturbált esténként. Az időnként megjelenő anti SJW kommentekből nekem egyértelmű a helyzet.
Ő egy tipikus blackpill incel volt, akinek sikerült megcsinálni és az élet szempontjából egy 180 fokos fordulatot venni. De mennyire tekinthető ez sikernek?
Vicces, én is ELTE-s vagyok, reál szakirányon. Mégis úgy érzem az incelek agymenése röhejes. Tudod mi volt még röhejes? Egyszer az egyik itteni incel a férfitöbbletről beszélt és statisztikát linkelt. Kiszámolta, hogy valami 6,5%-os többlet van férfiból. A számításait sehogyan se igazolta, viszont én is számoltam kicsit, számításaimat mindenhol megindokoltam és képernyőképet tettem fel. Az én eredményem maximum 3%-os volt, de asszem átlagba 2,8%. Mégis az incel kérdező folyton elküldött melegebb éghajlatra. Úgy tűnik a ti szemetekben az elte se ér semmit.
Ja, és tudod mi vicces még? Olyan órákra járok be, hogy van, hogy 5%-ot se érik el a női hallgatók. Belegondolva, az az óra ahol a legtöbb lány van, ott is alig 30%-ot teszünk ki. Mégis, egyszer nem láttam férfi csoporttársamat panaszkodni incel problémákról.
33: A férfitöbblet problémát sokan hibásan értelmezik. Nem az a gond, hogy abszolút kevés a nő, hanem az, hogy a férfiak az idősebb korosztályban többen vannak, mint a fiatalabb korosztályban a nők.
Ettől függetlenül a férfitöbblettel egyedül a 90es évek japán incelproblémája magyarázható, a mostani problémát nem ez okozza szerintem.
"Mégis, egyszer nem láttam férfi csoporttársamat panaszkodni incel problémákról.":
Engem például nem fogsz látni. Én még a chad meg hasonló, lassan mindenki általt szavakat is szándékosan kerülöm a való életben.
34-es:
Oké.
Rendben. Lesz egy incel probléma megbeszélő kör valamikor a karunkon, az Angelusz társaság rendezi. El tervezek menni rá, és mivel amúgy sincs kivel menjek, bevetem ma a csoporttársaim körébe az órák előtt. Kíváncsi leszek hányan fognak reagálni arra, hogy egy nő felvetette az incel szót.
"Az optimális nő számomra egy elte ttk matematikus, akivel meg lehet beszélni rendesen a párkapcsolati piacot és a férfiak helyzetét."
Egy intelligens nő téged körbe röhög, ha ezt előadod neki.
39-es:
Esetleg akkor írj a társaságnak, hogy te is jönnél az eseményre, és a "valódi" szempont mellett tudnál érvelni.
Hajrá. Szerintem szívesen látnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!