Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
David Bond tényleg a megvalósult férfi álmot éli?
A videóban épp 11 nővel randizik. Korábbi videójában még azt mondta, Amerikában egy béna hosszú távú párkapcsolata volt, azonban ahogy egyre sikeresebb, úgy egyre inkább egy másik korábbi élet körvonalazódik nála.
A saint kitts videóban most azt mondta, valójában nem volt nője, egyedül maszturbált esténként. Az időnként megjelenő anti SJW kommentekből nekem egyértelmű a helyzet.
Ő egy tipikus blackpill incel volt, akinek sikerült megcsinálni és az élet szempontjából egy 180 fokos fordulatot venni. De mennyire tekinthető ez sikernek?
41: Catfishing Chad -el.
Az csinált egy Tinder profilt egy izmos tökéletesen kinéző modell férfiaval és arról töltött fel videót, hogy a nők hogy válaszolnak neki annak ellenére, hogy szándékosan béna dolgokat írt.
Ezekből a videókból derül ki a párkapcsolati piac valódi helyzete, a youtube mégis az összes ilyen videót kicenzúrázza. Ezek a videók lennének a legfontosabbak egyébként. Szó sincs férfitöbbletről meg hasonlókról. A nők titkos orgiákat tartanak, ahova csak ezeket a férfiakat hívják meg (Azaz a chadeket).
42-es:
És arról néztél már videót, hogy egy nő milyen üzeneteket kap tinderen?
Tudod miért erőltettem a 44-es kérdésem?
Direkt adtam válaszidőt, több kommentet írtál a beszéltetés meghívó óta, mégse reagáltál rá.
Pedig számított volna. Ha csak jelzed, hogy megpróbálod, ha megnézed tudsz-e időt szánni rá. De még csak kifogásokat se keresel.
Ez szánalmas az incelekben. Hogy a hozzáállásuk még a saját elveik megvédésében is elmaradott - már persze ha élőben kell ezt és nem csak neten fröcskölődni.
Ez nem politikai. Ez még csak beszélgetés.
De őszintén tudod mit gondolok? Hogy nem fogsz később se lépni. Ha most, a kezdeti fázisokban is mástól várod a megváltást, akkor később miért tennél bármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!