Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
David Bond tényleg a megvalósult férfi álmot éli?
A videóban épp 11 nővel randizik. Korábbi videójában még azt mondta, Amerikában egy béna hosszú távú párkapcsolata volt, azonban ahogy egyre sikeresebb, úgy egyre inkább egy másik korábbi élet körvonalazódik nála.
A saint kitts videóban most azt mondta, valójában nem volt nője, egyedül maszturbált esténként. Az időnként megjelenő anti SJW kommentekből nekem egyértelmű a helyzet.
Ő egy tipikus blackpill incel volt, akinek sikerült megcsinálni és az élet szempontjából egy 180 fokos fordulatot venni. De mennyire tekinthető ez sikernek?
Attól, hogy magadon mindent nem tudsz megváltoztatni nem jelenti azt, hogy nem érdemes magadból a maximumot kihozni.
Nem kell testépítő lenni. A kis kockahas is éppúgy szexi tud lenni, sőt, vonzóbb is, mint a testépítős izom. Azt meg ne mond, hogy nem vagy képes kis szálkásításra.
A hajad, szakállad is tud olyan lenni, ami előnyösen áll rajtad. Ezen gondolkodtál már? Vagy már 10 éve ugyanúgy vágatod és várod, hogy hátha hozzáigazodik a fejed formája és végre jól fog állni?
"a nők behúzásához"
Tehát már tárgyként is kezeled a nőket. Ez esetben elgondolkodtál már valaha, hogy talán azért nincs barátnőd, mert A NŐK olyan pasihoz akarnak párul menni, akik értékelik őket és nem tárgyiasítják?
"1: Chaddel elmennek, csak nem látod. Vannak nők, akik titokba orgiákat is tartanak, ahol 10 nő van meg 3 Chad férfi."
Igen, gazdag pasik bérelnek pár prostit.
"Bohos Kornél esetén is van egy rétege a nőknek, aki Chadnek tartja. Csak próbálj meg olyan izmos lenni."
Azért az ilyen testépítő test elég kevés nőnek jön be (szerintem főként azoknak, akik szintén testépítők). Én maximálisan elismerem azt a munkát, amit valaki ebbe belefektet, de nem tartom vonzónak, esztétikusnak.
A gondolkodással van itt a legnagyobb probléma. Kevesebb taszító van annál, mikor egy férfi azon lamentál, hogy vajon mi lesz elég a nők "behúzásához". Mintha a nők csak egy halmaz lenne, ahol mindenki ugyanolyan és kb. az autóval egyenértékű tárgy, amihez ha van elég pénzed (és van jogsid), akkor megveheted. Felőlem nézhet ki úgy a hapsi, mint Alain Delon fiatalon, de ha egy ilyen gondolkodást tükröz, attól én (és szerintem a nők nagyobbik, intelligensebb, magára adó része) sikítva menekül, mert kevesebb kiábrándító van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!