Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Írsz egy kicsit magadról?" -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Írsz egy kicsit magadról?" - milyen választ vártok erre, Hölgyek?

Figyelt kérdés
Komoly a kérdés, nem egyszer futottam már bele, hogy valami netes társkereső platformon egyezés van, ráköszönök a Hölgyre és ezzel nyit, hogy Írnék-e magamról. Mondjuk nekem könnyebb lenen, ha konkrétan kérdezne, mert így kicsit olyan önéletrajzi ihletésű hangulata van a dolognak. De amúgy tényleg, mi érdekli ilyenkor a nőket? A munkám, a hobbim, a lakhatási körülményeim? Hogyan lehet egy ilyenre úgy reagálni, hogy ne érezzem magamat állásinterjún, de kielégítsem a partner információigényét?

2022. febr. 26. 11:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csinálj egy képernyőképet a profilodról, aláhúzva a kérdezett infót, aztán annyi.
2022. febr. 26. 13:27
 22/31 A kérdező kommentje:
21. Ez sem rossz :D :D :D
2022. febr. 26. 13:28
 23/31 anonim ***** válasza:

Pedig 2 diplomas tanar. Nem sokan ertek meg nala masodik randit. Nem az ekezeteken mulik. A helyesirasomra meg kenyes vagyok, te milyen hibat veltel felfedezni, ami nem az ekezetekben nyilvanul meg?

17-es voltam.

2022. febr. 26. 13:33
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt megkérdezhetem csak kíváncsiságból, hogy ezek a nők melyik korosztályhoz tartoznak?

Egy normális nő aki komolyan párt keres, nem lehet ennyire "figyelemzavaros". Azt tudom még elképzelni, hogy egyszerre több pasinak írogat vissza, és azt sem tudja már, hogy kinek mit kellene válaszolni, már meg sem nézi a profilodat, csak "agyatlanul" válaszolgat párhuzamosan több férfinak.

Nőként mondom, hogy egy percet sem vesztegetnék el az életemből ilyen emberekre. Amiket meg leírtál magadról az teljesen rendben van, csak a nőnek kellene annyi eszének lenni, hogy ezek alapján "felvegye a beszélgetés fonalát"...

2022. febr. 26. 13:57
 25/31 anonim ***** válasza:
46%

#6 vagyok, belegondolva azért is kérdezhetik ezt, mert így valamennyit le lehet szűrni abból, hogy milyen ember vagy.

Milyen stílusban írsz, mennyit osztasz meg magadról, mit tartasz fontosnak...

2022. febr. 26. 14:08
 26/31 anonim ***** válasza:

Kell az ellentét, értem, de ezt nőként is megkaptam sokszor.

"Mit lehet rólad tudni?"

Ez tényleg esszékérdés, engem meg nem érdekel az ilyen.

2022. febr. 26. 14:20
 27/31 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező! Én is nő vagyok, és szintén azt mondom: az ilyen hülyékkel, akik ezt kérdezik, ne foglalkozz, abszolút nem éri meg.
2022. febr. 26. 15:53
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk 100%ig híve vagyok a szigorú szortirozásnak, és az elveid fel nem adásának ha társkeresésről van szó, de basszus a válaszokat olvasva belegondoltam, hogy azért valamilyen szinten poén lenne ha azért tiltanának, mert azt írtam hogy "mesélj magadról :)".

Hogy ez legyen az első és az utolsó csepp a pohárban....😅

Nem, ettől a kérdéstől nem lesz valaki ostoba kretén, csak ti vagytok full képtelenek az egyszerű beszélgetésre. Nem kell tulbonyolitani; csajszi gondolom csak egy közös pontot keresett kérdezővel, ami alapján elindulhat a csevej, nem pedig azt várta, hogy több A/4es oldalnyi jellemzést adjon magáról.

A kezdetek mindig kínosak; ahhoz hogy meg tudj ismerni valakit, néha sajnos az kell hogy hülye kérdéseket tegyél fel.

Kérdező, ha ki akarod szortirozni a csajt, akkor előbb legalább próbáld megismerni, ahelyett hogy az ügyetlen ismerkedési próbálkozása miatt dobod.😅😅😅

2022. febr. 26. 16:31
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"csak ti vagytok full képtelenek az egyszerű beszélgetésre"

Nem, picim. Képesnek képes lennék. HAJLANDÓ nem vagyok.

#27 voltam.

2022. febr. 26. 16:48
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

"A kezdetek mindig kínosak; ahhoz hogy meg tudj ismerni valakit, néha sajnos az kell hogy hülye kérdéseket tegyél fel."

A kommunikációban visszamaradottak számára biztosan. Aki a saját hiányosságainak az árát a másik féllel akarja már a kezdet kezdetén megfizettetni.

2022. febr. 26. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!