Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira lehetetlen kérés online társkeresésnél az, hogy "mesélj magadról"?

Figyelt kérdés

A legtöbb embernek csak képek és egy keresztnév van fent a társkeresőkön, majd ha match-elés után veszem a bátorságot, hogy arra kérjem: mutatkozzon be, már nem is írnak vissza, rosszabb esetben törölnek is. Nekem rendesen ki van töltve az adatlapom, így szinte mindig a másik térfélen "pattog a labda"...

Ha nem a bemutatkozással, akkor mivel kéne kezdeni az ismerkedést, hogy sikert érjek el?

2020. aug. 29. 12:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Mert unják, snassz duma, napi 50 pasi kérdezi meg ugyan ezt tőlük és nem akarják 50x leírni. Hogy miért nem tudják 1x kiírni a bioba? Nem tudom...

Elvárják, hogy egyedi, vicces, frappáns szöveggel nyiss, ha meg nem megy akkor ott a többi 200 match nekik

2020. aug. 29. 12:21
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

Ez nem egy állásinterjú hogy mesélni kelljen. És én sem szeretem a hosszú monológokat.

Ha nem egy "szia"-val köszön rám, plusz hogy vagy, akkor törlöm.

2020. aug. 29. 12:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint órákat tudnék mesélni, így jobban szeretem a konkrétabb kérdéseket, akár a képekhez kapcsolódóan. pl. kutya, kirándulás, sport, bármi jöhet.
2020. aug. 29. 12:31
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Kapcsolódva még az előzőhöz. Én pont a hogy vagy kérdéstől futok ki a világból, a mizu társával együtt.
2020. aug. 29. 12:32
 5/21 anonim ***** válasza:
32%

Mert ha olyat mondasz, ami nem felel meg az elképzeléseinek, akkor szevasz van! Ha túl unalmas dolgot mondasz az a baj, ha túl unalmasan fogalmazol az a baj, stb.

Amikor szabad kezet adnak, hogy miket mondj, akkor egy nagyon szűk sávban várnak választ valójában.

2020. aug. 29. 12:35
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem gondolják komolyan az ismerkedést.
2020. aug. 29. 12:44
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Tudnak válogatni rengeteg pasi közül. Ezért ha valaki nem kezdi az első mondatott viccesen, nem nevetteted meg, nem kelted fel az érdeklődését, akkor el se olvassa.
2020. aug. 29. 12:48
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy ír nekem itt valaki Gyakorin, hogy ismerkedni szeretne. Mondom jó, próbáljuk meg, és leírok magamról dolgokat, például legalapvetőbb dolgokat, hogy milyen érdeklődéseim és hobbijaim vannak és mikkel foglalkozok mostanság. Röviden és tömören, ami jobban érdekli, arra úgyis rákérdez, és így nem untatom. Ezekre általában azt a reakciót kapom, hogy "hű, jó sok minden érdekel" vagy "ez nem is lányos téma, nem". Amikor megkérem, hogy ő is tegyen így, akkor nagyjából olyat írnak, hogy szokott sorozatozni (de a többség arra se tud választ adni, hogy melyik a kedvence, pedig az egy tök jó alap lenne) és szeret otthon lenni. Nem tudom miért ír olyan, akinek az is megterhelő, hogy érdemben válaszoljon egy kérdésre. Aztán persze én vagyok a ri###nc, ha lezárom a beszélgetést. Az se zavar, ha olyan érdekli, ami engem nem, mert legalább mindkettőnknek nyílna a világa és hátha megtetszene valami, ami korábban érdektelen volt.

Aki egy értelmes beszélgetésre sem képes, azzal semmit nem vesztettél.

22/L

2020. aug. 29. 12:57
 9/21 anonim ***** válasza:
94%
Mert mégis mit meséljek magamról? Tulajdonképpen ilyenkor mire vagy kíváncsi? Kezdjem úgy, mint a kezdő nyelvórákon, hogy XY vagyok, Z éves, itt és itt születtem, ott jártam iskolába, most emitt dolgozom és egyébként van két testvérem meg egy kutyám, vagy mi? Túl tág a kérdés nekem. Plusz kicsit olyan, mintha azt várnád, hogy én nyűgözzelek le a bravúros személyiségemmel, miközben te írtál rám, ergo te szeretnél velem összejönni és nem fordítva. Félreértés ne essék, én nem várom, hogy bárki lenyűgözzön, de azért ha valaki kezdeményezni akar, ne tőlem várja az extra energiabefektetést.
2020. aug. 29. 13:00
 10/21 A kérdező kommentje:
"Plusz kicsit olyan, mintha azt várnád, hogy én nyűgözzelek le a bravúros személyiségemmel, miközben te írtál rám, ergo te szeretnél velem összejönni és nem fordítva." -> Ez egy tárgyi tévedés, ugyanis csak azokra írok rá, akik lájkolták a profilom, azaz valamilyen formában jelezték, hogy össze szeretnének jönni velem.
2020. aug. 29. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!