Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Írsz egy kicsit magadról?" - milyen választ vártok erre, Hölgyek?
Nő vagyok én is, és csatlakozom a fentiekhez, akik szerint gáz ez a kérdés. Én biztos nem így nyitnék rá egy pasira az ismerkedés legelején. Értelmetlen.
Amúgy szerintem azt írsz, amit akarsz, amit szívesen megosztasz akár egy idegennel is.
Én olyat írnék ami lehet további beszédtém, és amiről én is tudok kérdezni.
Ne feltétlenül egy nagy bekezdésben írnám le az egész eddigi életemet "önéletrajz szerűen" hanem pl leirom hogy mi a hobbim, vagy hogy mit dolgozok, és visszakérdezek, hogy "és te?" aztán az már rögtön egy beszélgetés kezdete.
Tényleg kicsit szemét kérdés mert nagyon tág. De szerintem az a lényege, hogy amit válaszolsz, abból derüljön ki a legfőbb érdeklődésed, mi fontos neked, milyen ember vagy, valamint a szöveg stílusa és a helyesírás is árulkodó lehet.
Nyilván érdemes valami érdekességet is bedobni, ami megjegyezhetővé tesz és felkelti az érdeklődést.
"Mondjuk ha a profilodban írnál magadról alap dolgokat akkor nem kérdezne ilyet." Hidd el, DE!
Sajnos. Nem egyszer, nem kétszer jártam úgy, hogy leírtam pár szóban a munkámat és azt, hogy eléggé speciális munkaidőben dolgozom, azaz nem szokvány H-P 8-16, hanem totál másképp, szeretek ezt meg azt a szabadidőmben csinálni, itt lakom, egyedülálló vagyok, gyermektelen, a szabadidőm kedvenc kikapcsolódásai ez meg ez. Erre jött az írjak magamról. És amikor visszakérdeztem, hogy mit, akkor meg meg volt lepődve.
De a kedvencem az volt, amikor egy ilyen arjak magamrólban megírtam a munkakörömet, a lakóhelyemet, családi állapotomat, és visszakérdezett, hogy mit dolgozom. Utána megismételtem neki, legyen. Utána megkérdezte, hogy csajozom-e a szabadidőmben. Mondom, nem feltétlenül, vannak hobbijaim, pl ez meg ez meg. Következő kérdés: "És mik a hobbijaid?"
Majdnam visszaírtam, hogy az, hogy retardáltakkal levelezgetek.
17-es nem akarlak bántani, de gonddolom a hölgynek a helyesírás és az ékezethasználat nem volt fontos :D
Amúgy gratula, örömmel olvasok ilyet, hogy még házasság is lett az online ismerkedésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!