Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Írsz egy kicsit magadról?" -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Írsz egy kicsit magadról?" - milyen választ vártok erre, Hölgyek?

Figyelt kérdés
Komoly a kérdés, nem egyszer futottam már bele, hogy valami netes társkereső platformon egyezés van, ráköszönök a Hölgyre és ezzel nyit, hogy Írnék-e magamról. Mondjuk nekem könnyebb lenen, ha konkrétan kérdezne, mert így kicsit olyan önéletrajzi ihletésű hangulata van a dolognak. De amúgy tényleg, mi érdekli ilyenkor a nőket? A munkám, a hobbim, a lakhatási körülményeim? Hogyan lehet egy ilyenre úgy reagálni, hogy ne érezzem magamat állásinterjún, de kielégítsem a partner információigényét?

2022. febr. 26. 11:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
24%
Azt, hogy kire szavaz.
2022. febr. 26. 11:48
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok én is, és csatlakozom a fentiekhez, akik szerint gáz ez a kérdés. Én biztos nem így nyitnék rá egy pasira az ismerkedés legelején. Értelmetlen.

Amúgy szerintem azt írsz, amit akarsz, amit szívesen megosztasz akár egy idegennel is.

2022. febr. 26. 11:50
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Én olyat írnék ami lehet további beszédtém, és amiről én is tudok kérdezni.

Ne feltétlenül egy nagy bekezdésben írnám le az egész eddigi életemet "önéletrajz szerűen" hanem pl leirom hogy mi a hobbim, vagy hogy mit dolgozok, és visszakérdezek, hogy "és te?" aztán az már rögtön egy beszélgetés kezdete.

2022. febr. 26. 11:55
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem interjú, a hölgy kapcsolódási pontot keres. Olyan témákat, amikről lehet beszélgetni, beindul valami. Hobbik, munkaterület, szokások (nyilván nem arról kell írni, hogy egy cukorral iszod a kávéd, hanem például gyakran kirándulsz, vagy szeretsz olvasni). A végén ne felejts el kérdéseket feltenni róla.
2022. febr. 26. 12:01
 15/31 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk ha a profilodban írnál magadról alap dolgokat akkor nem kérdezne ilyet.
2022. febr. 26. 12:04
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg kicsit szemét kérdés mert nagyon tág. De szerintem az a lényege, hogy amit válaszolsz, abból derüljön ki a legfőbb érdeklődésed, mi fontos neked, milyen ember vagy, valamint a szöveg stílusa és a helyesírás is árulkodó lehet.

Nyilván érdemes valami érdekességet is bedobni, ami megjegyezhetővé tesz és felkelti az érdeklődést.

2022. febr. 26. 13:15
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Tolem is kerdeztek ilyet, leirtam par dolgot magamrol. Amit fontosnak tartottam. Szamit az is, hogy mit irsz, meg az is, hogyan irod. Nem, nem az automrol es a nyaralasaimrol irtam listat. Azota mar a felesegem az illeto.
2022. febr. 26. 13:18
 18/31 A kérdező kommentje:

"Mondjuk ha a profilodban írnál magadról alap dolgokat akkor nem kérdezne ilyet." Hidd el, DE!

Sajnos. Nem egyszer, nem kétszer jártam úgy, hogy leírtam pár szóban a munkámat és azt, hogy eléggé speciális munkaidőben dolgozom, azaz nem szokvány H-P 8-16, hanem totál másképp, szeretek ezt meg azt a szabadidőmben csinálni, itt lakom, egyedülálló vagyok, gyermektelen, a szabadidőm kedvenc kikapcsolódásai ez meg ez. Erre jött az írjak magamról. És amikor visszakérdeztem, hogy mit, akkor meg meg volt lepődve.

De a kedvencem az volt, amikor egy ilyen arjak magamrólban megírtam a munkakörömet, a lakóhelyemet, családi állapotomat, és visszakérdezett, hogy mit dolgozom. Utána megismételtem neki, legyen. Utána megkérdezte, hogy csajozom-e a szabadidőmben. Mondom, nem feltétlenül, vannak hobbijaim, pl ez meg ez meg. Következő kérdés: "És mik a hobbijaid?"

Majdnam visszaírtam, hogy az, hogy retardáltakkal levelezgetek.

2022. febr. 26. 13:20
 19/31 A kérdező kommentje:

17-es nem akarlak bántani, de gonddolom a hölgynek a helyesírás és az ékezethasználat nem volt fontos :D

Amúgy gratula, örömmel olvasok ilyet, hogy még házasság is lett az online ismerkedésből.

2022. febr. 26. 13:22
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, az ilyeneknek meg semmit nem kell írni. Aki arra nem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a profilod, rákérdez mit dolgozol, közben kint van, meg hasonlók, az csak azt akarja hogy kicsit produkáld magad neki, kell a figyelem. Vagy fogyatékos. Egyik sem jó, hagyd a fenébe.
2022. febr. 26. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!