Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Írsz egy kicsit magadról?" - milyen választ vártok
erre, Hölgyek?
Figyelt kérdés
Komoly a kérdés, nem egyszer futottam már bele, hogy valami netes társkereső platformon egyezés van, ráköszönök a Hölgyre és ezzel nyit, hogy Írnék-e magamról. Mondjuk nekem könnyebb lenen, ha konkrétan kérdezne, mert így kicsit olyan önéletrajzi ihletésű hangulata van a dolognak. De amúgy tényleg, mi érdekli ilyenkor a nőket? A munkám, a hobbim, a lakhatási körülményeim? Hogyan lehet egy ilyenre úgy reagálni, hogy ne érezzem magamat állásinterjún, de kielégítsem a partner információigényét?
Nem tudom, mit nem lehet érteni egy ilyen egyszerű kérésen.
Alapvető dolgokat magadról, amik szerinted fontosak veled kapcsolatban: munka, hobbik, miért pont neki írtál, ilyesmik. Nem kell ennyire túllihegni, nem állásinterjún vagy, csak egy rövid bemutatkozást kérnek tőled.
2022. febr. 26. 11:27
2/31 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de a rosszul lennék egy ilyen kérdéstől :) Mint egy állásinterjún. Előzd meg azzal, hogy a ráköszönéskor felteszel 1-2 kérdést, vagy mondasz valami apróságot magadról.
2022. febr. 26. 11:27
3/31 anonim válasza:
Valami ami a megszokottól eltérő. Munka, hobbi, lakáshelyzet már nagyon unalmas tud lenni sokadszorra.
2022. febr. 26. 11:29
4/31 anonim válasza:
Hát kb pont az amit leírtál. Mit dolgozol, mi a hobbid. Ha nincs kiírva, akkor az, hogy melyik városban laksz. A munkádról nem kell sokat, elég akár csak maga a terület, pl vendéglátásban dolgozom. Utána jöhet amit fontosnak tartasz magadról, pl szeretek olvasni (leírhatod milyen témájú könyveket), túrázni (leírhatod hol), horgászni (itt nem tudom mit lehetne még írni). Szerintem kezdetnek ennyi elég, esetleg visszakérdezhetsz, hogy mi érdekli pontosan, vagy hogy ő írna-e pár szót magáról.
2022. febr. 26. 11:29
5/31 A kérdező kommentje:
"Valami ami a megszokottól eltérő. Munka, hobbi, lakáshelyzet már nagyon unalmas tud lenni sokadszorra."
Na akkor mivel lehet megfelelni? Szexuális preferenciákkal pl?
2022. febr. 26. 11:30
6/31 anonim válasza:
Nőként nekem is kicsit kényelmetlen a kérdés :D
Ha (valamiért) feltenném ezt a kérdést egy pasinak, akkor szerintem arra lennék kíváncsi, hogy mik teszik ki a legnagyobb részét az életének.
Mi a főbb hobbija, mi a hivatása, mit csinál szabadidejében, ilyenek.
2022. febr. 26. 11:33
7/31 anonim válasza:
Olyat várnak, ami az elvárásaiknak megfelel és amivel fél perc alatt lehengerled őket. Semmiképp sem egy őszinte bemutatkozásra van ilyenkor igény.
2022. febr. 26. 11:33
8/31 anonim válasza:
"Szexuális preferenciákkal pl?"
Csak ha nem akarod, hogy válaszoljon.
2022. febr. 26. 11:38
9/31 A kérdező kommentje:
8-as, ezt paródiának szántam az unalmasozó kollégának.
2022. febr. 26. 11:41
10/31 anonim válasza:
Ami még esteleg eszembe jutott, az a háziállat, ha van, akkor mindenképp leírnám ezt is. Nem ömlengve meg hosszan, csak hogy pl van egy kutyám, sokat szoktam vele sétálni. Vagy van egy macskám, sok időt foglalkozom vele. A nők jelentős részénél ez jó pont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!