Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha túlképzett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha túlképzett vagyok kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy bingóznom kelljen, hogy mire gondolsz.
2022. febr. 23. 16:30
 62/73 A kérdező kommentje:
Jól kell kérdezni. Ez az élet bármely területén előre visz ha rendelkezel ezzel a képességgel.
2022. febr. 23. 16:36
 63/73 anonim ***** válasza:
82%

Értem a gondolatmenetedet, de te meg nem látod, hogy ez egy olyan oldal, ahol kiírsz egy kérdést, amire lehet válaszolni? És ha nem világos valami, kiegésztheted plusz infókkal.

De ez a működés, hogy nem érdekel hány emberen gázolsz át, és te vagy a legfontosabb, legfigyelemreméltóbb, mert téged kell kérdezgetni a válaszolóknak... hát, nem épp egészséges. Úgyhogy tanácsolom, hogy pl. képzeld bele magad a másik helyzetébe, amikor megnyílvánulsz felé, vitatkozol vele. Vagy vedd figyelembe kikkel beszélgetsz, minimálisan azért alkalmazkodj a társasághoz, az asszertív kommunikációhoz, mert így tudsz a leghatékonyabban kapcsolatot teremteni, véleményeket, információkat megismerni.

2022. febr. 23. 16:40
 64/73 anonim ***** válasza:
76%
Látod, tovább erősíted azt a benyomást bennem, hogy lenézed az embereket. Jól kérdeztem, konkrétan. Miért akarod azt bizonyítani, hogy mások nem elég jók számodra?
2022. febr. 23. 16:42
 65/73 A kérdező kommentje:

"te vagy a legfontosabb, legfigyelemreméltóbb, mert téged kell kérdezgetni a válaszolóknak"

Az esetek legnagyobb részében én vagyok aki kérdez és a másikon van a figyelmem, had ne kérjek elnézést azért, hogy most a másik oldalon akarok lenni.

2022. febr. 23. 16:43
 66/73 A kérdező kommentje:
#64 Nem akarok ilyet bizonyitani.
2022. febr. 23. 16:43
 67/73 anonim ***** válasza:
100%

"Az esetek legnagyobb részében én vagyok aki kérdez és a másikon van a figyelmem, had ne kérjek elnézést azért, hogy most a másik oldalon akarok lenni."

Ne rajtunk akard elverni a port azért, mert teljesen más emberek olyan érzést keltettek benned, ami szerinted nem volt jogos.

"#64 Nem akarok ilyet bizonyitani."

Számomra viszont így tűnik, és attól, hogy nem tudsz róla, még ez lehet így, sőt. Ezek tudatalatti dolgok, azért azok, mert nem tudunk róla.

Milyen kapcsolatod volt a szüleiddel?

2022. febr. 23. 16:45
 68/73 A kérdező kommentje:

"Számomra viszont így tűnik, és attól, hogy nem tudsz róla, még ez lehet így, sőt. Ezek tudatalatti dolgok, azért azok, mert nem tudunk róla."

Nem kell belemagyarázni, szimplán csak fogadd el, hogy nem.

Zavar, hogy nagyon nehezen találni olyan embert akivel jól tudunk együttműködni.

Szüleimmel? Jelen esetben lényegtelen.

2022. febr. 23. 16:50
 69/73 anonim ***** válasza:
76%

Elég vadul állsz ellent, ahelyett, hogy elgondolkodnál :) Érdekes

"Szüleimmel? Jelen esetben lényegtelen."

Hogy lenne már lényegtelen?

2022. febr. 23. 16:52
 70/73 A kérdező kommentje:

Ebbe a provokativ, manipulativ hangvételbe nem fogok belemenni csak azért mert rám akarsz húzni valamit, csodálkozol az ellenállásnak?

Ugy lényegtelen, hogy te nem az a közönség vagy akinek erről beszélni fogok.

2022. febr. 23. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!