Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha túlképzett vagyok kapcsolatra?
"mert nem tudjuk kitalálni mire gondolt"
hmm..
"Szeretem ha valakin legalább a szándék látszik, hogy hajlandó gondolkodni és kérdezni"
Nem baj ha meghaladja a képességeidet és gondolatolvasásként hivatkozol rá, csak ezzel nem belőlem csinálsz hülyét.
Befejeztem, jó "gondolatolvasást" és személyeskedést, ebben megéri képzettnek lenni remélem :)
Tudom mire gondolsz. Amikor az ember túl tudna lépni az fizikai valóján, azon, hogy mennyi pénzt keres, és mire költse.
Tudjon kimenni a természetbe, és megélni a pillanatot, hogy tud levegőt venni, milyen csodás a természetet. Hogy nem vásárol korlátlanul össze minden szart csak azért, mert megteheti. Hogy nem a külsőségeknek éljen. Érezze, hogy ha este beül a tv elé, semmi értelme nincs egyik műsornak se. Nincs mondanivalójuk, sem lényege.
A legtöbb ember csak magával foglalkozik. Nem veszi észre, hogy pl boltban hol tud segíteni, akár csak megfogni az ajtót a néninek. Vagy kedvesen köszönni az eladónak, mégha az bunkónak is tűnik, mert tudom, hog, hogy ha köszönök neki, lehet jobb lesz a napja.
Érezni, hogyan lehetnénk részesei, segítői egy jobb világnak. És ehhez nem pénz kell, csak önismeret és empátia.
Ha csak olyanokhoz van szerencséd akik nem kérdeznek és érdeklődnek felőled stb az azért van mert őket nem érdekled eléggé, tehát te sem indítottál el bennük semmit.
Ez ilyen egyszerű
Nem jól használtál egy szót okoska :D
Jó, de akkor tessék: Disznóvágás...Most találd ki, mire gondoltam alatta. Segítek: Nem a disznóvágásra.
Mi az? Ennyire nem tudsz gondolkodni?
De, én értem a kérdezőt. Leginkább arra gondol, hogy a kinézett fél legyen a következő:
Ne legyen unalmas a beszélgetés.
Legyen valami ujdonság benne, ami túráztatja a kerdező agyát, tegye kíváncsivá, szórakoztassa.
Nagyvonalakban ennyi, de persze lehetne fejtegetni bővebben.
És attól lesz túlképzett, hogy képtelen olyan lányt találni, aki vevő a deep talkra?
Bocsánat, de nekem ez egy paradox helyzet.
Az, hogy ki érzi magát kevésnek miattam, emiatt pedig engem felsőbbrendűséggel vádol, had ne menjek ebbe bele.
Természetesen ha az ostobaság, a felszinesség, a személyeskedés és odaböfögés a "szint" akk nagyon szivesen leszek felsőbbrendű, legalább másnak nem kell fáradnia ezen a szinten, hogy legalább a hitelesség látszatát fenntartsa, megoldom én elemileg.
Valami mással sértegetni esetleg megpróbál valaki? Rég hallottam újat magamról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!