Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha túlképzett vagyok kapcsolatra?
"Sokan hiszik azt, hogy okosak, tapasztaltak, bölcsek és jobban tudnak másoknál sokmindent (főleg általános igazságokra hivatkznak). Általában ezek a legkevésbé nyitott, ítélkező, beszűkült látókörű, szociálisan alulfejlett emberek."
Ehhez képest részemről tapasztalható nyitottság, érdeklődés, miértek keresése, bármilyen közegben feltalálom magam.
Egyszerűen a nagyon buta és egyszerű emberekből van elegem általánosságban és ahogy hozzá állnak bármihez, ebből kifolyólag kapcsolatokhoz is, akár baráti, akár társas. Igy választ adtam a 49-esre is.
"Eszerint a megfigyelő hajlamos magáénak érezni egy általános igazságot és figyelmen kívül hagyja a tényeket, mindenki másra hibásan működő egyénként fog tekinteni, akik nem illenek bele az ő általa elképzelt világba."
Akik szerint troll vagyok mondjuk.
De akkor te nem túlképzett vagy a kapcsolatokra, hanem egyrészt rossz emberekbe botlottál bele, és mindenképp rossz közegben forogsz.
Ezenkívül meg kell tanulnod pár dolgot, és erre pont 50-es világított rá számodra, butázhatsz másokat, de a megértést is gyakorolni kellene közben.
1, nem mindenki születik hasonló adottságokkal
2, nem mindenki nő fel hasonló környezetben
3, nem mindenkit érdekel ugyan az
4, nem mindenki rendelkezik pl. a normális vitázás képességével sem.
Itt egy videó, pont neked szól
53-Így tisztább bizony.
K amúgy hol írta azt le, hogy ő férfi?
K, korod lehet tudni? Sikerült már komoly kapcsolatra szert tenned valaha?
#53, köszi, ilyeneket mindig szivesen nézek, este szánok rá időt.
#54 30F vagyok, igen, volt már több kapcsolatom, éves hosszúak is.
#55 Azért a kategóriaválasztás, mert célzottan a társkeresési részét akartam kiemelni a nagy egészből. Minden nap változom valamit, lényeg, hogy a hitelesség ne vesszen el vele. Mondjuk eleve egy kedves ember vagyok, tehát jobban érdekel egy asszertív kommunikáció képzés, mint egy hogyan tapossuk el az ellenségeinket dolog.
Minden kő alá benézek, bárhol lehet olyan akivel jól kijövök, aki ugy érzi én vagyok az akit annyira hiányolt az életéből és meg is becsül, nem gyorskaja szinten kezel mint ahogy a mai kapcsolatok alakulnak és szakadnak meg.
Nem vagyok rendben magammal, megvannak a dolgaim, viszont teszek is érte, hogy rend legyen, komoly munka van ebben, tartok ott ahol, legalább haladok. Ezek is leginkább gyerekkori sebek. Nem azzal van a gond, hogy ne mernék leírni valamit főleg anonim, hanem az, hogy kinek irom én ezt le és miért. Valóban olyan őszinte nyitottsággal és kiváncsisággal várja a másik oldal amit elmondok, mint ahogy én várom a válaszaimat attól akit kérdezek?
Kérdeztük, hogy mi a baj, de te tippeket vártál. Nincs nekünk időnk arra, hogy bingózzunk.
Szerintem az első tanács, amit nyugodtan megfogadhatsz, hogy ne legyenek túlzó elvárásaid, főleg ne olyanok, amikhez nincs jogod.
Na látod, megy ez neked, csak hosszabb idő kicsikarni mit szeretnél :D
Mert be kell látnod, ha rendelkezel megfelelő iq-val és önkritikával, így nyitni, ennyi kevés infóval, amiben túlképzettnek nevezed magad és beszólsz a válaszolóknak, erősen s*ggfej benyomást kelt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!