Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha túlképzett vagyok kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 13:22
11/73 anonim válasza:
Mire gondolsz kérdező? Valami spirituális lélektársra, vagy mi a fene?
12/73 anonim válasza:
Nem osztja meg velünk nagy tudását, látod, hogy irigykedik a randi-guru
13/73 anonim válasza:
"Nem találok olyat aki legalább minimálisan megközelitené azt ami nálam elindítana valamit"
Volt már olyan aki valaha megugrotta az általad elvárt szintet?
Mi a gond szerinted a másik nemmel?
Nem lehet hogy túlzóak az elvárásaid?
14/73 anonim válasza:
Ugye nem verted meg a jégkrémet nem azért volt minden vér?nem lehetnék őszinte végre mi folyik itt?
Ja ezt nem ide akartam..
15/73 A kérdező kommentje:
Szokásos, más nem telik?
2022. febr. 23. 13:41
16/73 anonim válasza:
Hasznosabb válaszokat kapnál, ha kifejtenéd, hogy érted hogy "túlképzett" vagy. Én ebből arra tippelek hogy szerinted érettebb vagy mindenkinél, aki eddig szóba került. De tényleg könyebb lenne ha kifejtenéd és nem arra várnál hogy mi jöjjünk rá :/
17/73 anonim válasza:
16 Ez egy troll, aki csak hergelni jött ide, ne vedd komolyan.
18/73 A kérdező kommentje:
Szeretem ha valakin legalább a szándék látszik, hogy hajlandó gondolkodni és kérdezni. Túl egyszerűek és kényelmesek az emberek, itt is látszik, hogy a kommentelők felét idegesíti ha gondolkodni kell, nem is értem hogyan képesek így életben lenni sokan.
2022. febr. 23. 13:47
19/73 anonim válasza:
Nyilvánvalóan troll vagy 80 az IQ-ja. Más opció ilyen kérdés esetén nem nagyon van:)
20/73 anonim válasza:
Gondolkodni meg gondolatot olvasni nem ugyanaz kedvesem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!