Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha tartós kapcsolatró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha tartós kapcsolatról van szó, akkor melyik vonzóbb nektek, ha a nő szexelt csak a szexért emberekkel korábban, voltak szexkapcsolatai, vagy ha csak érzelmi kapcsolatban szexelt eddig, vagy mindegy?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 12:40
A kérdező szavazást indított:
Vonzóbb, ha szexel csak úgy, és ha voltak szex kapcsolatai.
Vonzóbb, ha csak érzelmi alapon szexel.
Mindkettő ugyanolyan vonzó.
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem az első valamivel vonzóbb, mert kevesebb gátlást, lazább és felszabadultabb hozzáállást sejtet (persze nem biztos, hogy így van), illetve képes a kevésbé érzelmes szexre is, ami a pároddal átélhető szexuális élmények tárházában is egy külön "íz"

de nincs nagy jelentősége

2021. dec. 21. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
23%

#1 ez partnertől is függ. Én tipikusan az vagyok, akinek kell a szerelem a szexhez. Barátom szavaival élve: "ránézésre jókislány, de az ágyban egy szexmániás, perverz állat" :D emlékszem az első hónapokra, amikor folyamatosan azt ismételgette hogy "ezt sem gondoltam volna, mikor először láttalak, olyan kis cuki, szégyellős csajnak tűntél". :D

És való igaz, sosem volt alkalmi szexpartnerem egyébként, ezt a felszabadult, állat énemet pedig a mostani szerelmem hozza ki belőlem.

2021. dec. 21. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 meg az is lehet, hogy pont azért, mert eddig nem élted ezt ki mással. Szóval itt sok minden lehet tényleg egyén függő.
2021. dec. 21. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
#2 igen, de főleg a szavazás megfogalmazása nekem ennél kicsit erősebbnek tűnt. ha valaki "csak érzelmi alapon szexel", akkor arra gondolok, hogy csak lelki mélyszerelemből szexel (szeretkezik), az állatias szexet pedig nem szereti.
2021. dec. 21. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
En azt vettem észre hogy azok aki r.bancnak hisznek, sokkal jobban kaparnak értem, meg lehozzák a csillagokat is, és féltékenyek és komolyan vesznek, és küzdenek, ellentétben azokkal akik rendes hű kéznél levőnek hisznek. Ez utóbbiak egyenesen lekezelnek.
2021. dec. 21. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem szexkapcsolatból is sikerült párkapcsolatot kovácsolni. Na ilyenkor mi van :D
2021. dec. 21. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

Nekem is 6#:D

5.voltam

2021. dec. 21. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Vonzóbb ha sokat szexelt mert akkor a szex öröméért csinálja és nem csak akkor amikor érzemileg jól mennek a dolgok.

Én barátnőm is csak akkor szexel ha minden rendben megy, az első problémánál bestresszel aztán nincs hangulata hozzá.

2021. dec. 21. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az érdekel, hogy hogyan lépett ki a kapcsolataiból. Ha becsülettel és korrekten, mindegy, hogy mit csinált.
2021. dec. 21. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!