Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha tartós kapcsolatról van szó, akkor melyik vonzóbb nektek, ha a nő szexelt csak a szexért emberekkel korábban, voltak szexkapcsolatai, vagy ha csak érzelmi kapcsolatban szexelt eddig, vagy mindegy?
nekem az első valamivel vonzóbb, mert kevesebb gátlást, lazább és felszabadultabb hozzáállást sejtet (persze nem biztos, hogy így van), illetve képes a kevésbé érzelmes szexre is, ami a pároddal átélhető szexuális élmények tárházában is egy külön "íz"
de nincs nagy jelentősége
#1 ez partnertől is függ. Én tipikusan az vagyok, akinek kell a szerelem a szexhez. Barátom szavaival élve: "ránézésre jókislány, de az ágyban egy szexmániás, perverz állat" :D emlékszem az első hónapokra, amikor folyamatosan azt ismételgette hogy "ezt sem gondoltam volna, mikor először láttalak, olyan kis cuki, szégyellős csajnak tűntél". :D
És való igaz, sosem volt alkalmi szexpartnerem egyébként, ezt a felszabadult, állat énemet pedig a mostani szerelmem hozza ki belőlem.
Vonzóbb ha sokat szexelt mert akkor a szex öröméért csinálja és nem csak akkor amikor érzemileg jól mennek a dolgok.
Én barátnőm is csak akkor szexel ha minden rendben megy, az első problémánál bestresszel aztán nincs hangulata hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!