Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk lányok őszintén,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok őszintén,aki nincs folyamatosan kapcsolatban az ugye nem annyira vonzó?

Figyelt kérdés

Ezt arra értem hogyha nem ugrál az ember egyik kapcsolatból a másikba úgymond,hanem van hogy kimarad egy két év vagy több mint fél év.

Ki mit gondol?

Attól érzelmileg befásul az ember szerintetek és ezért talán kevésbé vonzó.

Sokszor látom hogy valaki nem is foglalkozik azzal hogy éppen most szakított és már megy is bele a következőbe.

Úgy látom hogy ez a vonzó a többség számára a többi meg csak mellédumálás,hogy most nekem időre van szükségem de azt nem tudja pontosan megmondani hogy miért ,csak sodródik az árral és majd megakad valahol,valakiben.

Akkor minek a szöveg ha sima szexet keres mindenki és hátha abból kialakul valami komolyabb? Szánalmas.

Ennyire visszafelé fejlődünk érzelmi szinten?

Már egy jó ideje nincs kapcsolatom de egyszerűen úgy érzem hogy az én esetemben minden nő aki szimpatikus benne van ebben a húspiacra hasonlító rendszerben, felnőtt emberek képesek sablon szöveggel árulni magukat mint például igazi férfira vágyom.

Hogyha esetleg bevallom hogy vonzónak találom és hosszú távon is el tudom képzelni vele a dolgokat szó szerint elmenekülnek. Ez mi?

2021. okt. 24. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én vonzó vagyok, mégis hónapok vagy évek telnek el a kapcsolataim között. Ez nem vonzóság kérdése, hanem valakinek több idő kell feldolgozni. Meg szerintem nem is jó ha szakítasz valakivel, aztán fél óra múlva már össze is jön Gizivel, mert néhány hónap legalább szükséges, hogy normálisan le lehessen zárni az előző kapcsolatot. Legalábbis én így látom...
2021. okt. 24. 08:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Van aki csak úgy tud fejlődni érzelmi szinten ha kapcsolatból kapcsolatba ugrik, míg másoknak idő kell hogy lezárják a múltat és tanuljanak esetleg a hibákból így később jobban tudják hogy mire van szükségük.

Olyan nekem mintha sok ember nem szeret azokkal ismerkedni akik régóta egyedül vannak.

De miért van ez?

2021. okt. 24. 08:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

mivan? ilyen hulyesegeket honnan szedsz?

aki kapcsolatbol kapcsolatba ugral, annak valoszinu nincs sok elvarasa es eleg igenytelen valasztas szempontjabol vagy nagyon nagy mazlija van. egyszer-ketszer meg lehet szerencseje az embernek, hogy hamar talal megfelelo tarsat, de mindig?! az mar az a szint, akinek kb barki megfelel.

ennek semmi koze a vonzosaghoz.

2021. okt. 24. 08:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan nekem mintha sok ember nem szeret azokkal ismerkedni akik régóta egyedül vannak."

Soha nem kérdeztem ilyet egyik múltbéli barátnőmtől sem randizáskor. A menyasszonyom meg 4 évig volt egyedül, mielőtt találkoztunk.

Nem tudom honnan szeded azt, hogy valakit zavarna, ha valaki sokáig volt egyedül. Engem egyébként pont az ellenkezője zavarna. :)

2021. okt. 24. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hol hallod ma, hogy a normalitás érték? Segítek sehol.

Ilyenkor elő szoktak a normalitásra ugrani a sekélyes f@szból f@szba kapaszkodók illetve a lyukról lyukra játszók és addig csűrik csavarják amíg a végén igazat tudnak adni maguknak. Főleg itt jellemző mert valahogy mindig összefújja a szemetet a szél.

Én már lemondtam arról, hogy olyan lányt találjak akinek nem fáradtság a minőségi idő eltöltése, a másik megismerésére fókuszálva (nem a szexre gondolok)

Tudom, hogy milyen típusúak gondolkozhatnak így de azok már komoly kapcsolatban vannak, esetleg már feleségek 30hoz közel.

Szinte biztos vagyok benne, hogy valaki olyan ha meghallaná mióta nem volt kapcsolatom azt mondaná, hogy lúzer vagyok esetleg beteg.

2021. okt. 24. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Gyorsan össze kell jönnöd az első hajléktalannal, akit meglátsz az utcán!!! Siess!!! És akkor máris vonzóbb leszel, ne késlekedj, mert minden szingli perceddel csökken a vonzerőd!!

Igen...kb ennyire értelmes az egész felvetésed.

2021. okt. 24. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Fordított az összefüggés: aki nem vonzó, az nincs folyamatosan kapcsolatban.
2021. okt. 24. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

aki folyamatosan kapcsolatban van (mégha sz.rban is) és nem képes egyedül lenni, azt nem gondolod, hogy társfüggő? Fél egyedül?

Nem tudom, én az ilyenre nem vagyok féltékeny.

2021. okt. 24. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!