Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így még stabil kapcsolatban, válhatok normális férjjé és apává?
30 éves koromig nem volt fél évesnél hosszabb párkapcsolatom férfiként. Lelki okok miatt. Valamiért van egy olyan mintám, hogy nagyon félek attól, hogy nem tudom teljesíteni a párkapcsolat rám eső részét, nem vagyok eléggé férfi, nem vagyok eléggé szerethető, stb. Nagyon sokáig kezeltek gyerekként meg nagyon sérült az önértékelésem kamaszkorban. Rosszul alakult a személyiségfejlődésem, azt hiszem.
Most meg már amiatt van bennem szégyen, hogy ennyire nincs hosszú távú tapasztalatom. Nem vagyok biztos magamban. Nem tudom, mennyire lehet velem együtt élni, túl sok gond van a fejemben.
Nagyon félek attól, hogy belecsúszok egy agglegénylétbe. Rettegek tőle. Nem akarok egyedül maradni, de ha őszinte vagyok magammal, már az eddigi életemet is egy kicsit tragédiának érzem, mert lett volna olyan lány, aki elég jó lehetett volna.
Miert akarsz valamit, ami jol lathatoan nem megy neked? En sem akarok balettancos lenni.
Ha feleves kapcsolatokat ossze tudsz hozni, akkor a principium mar teljesitve van (jutsz puncihoz). Minek akarnal hozza meg egy adag extra terhet bevallalni?
Mert ettől a tehertől hosszú távon jobban fogom érezni magam. Nem az a célom, hogy terhektől mentes életet éljek. A gyerek, család is olyan terhek, amik nagy áldozatok, de tartalmassá és széppé teszik az életet.
És attól, hogy valami nem megy most, attól még mehet később. Van, akinek sokáig nem megy a lefogyás, a sport vagy bármi más, de kemény munkával tud ezen változatni.
Amit az első hozzászólásokban írtak sajnos igaz.
Ha eddig csak rövid kapcsolataid voltak az azt jelenti, hogy legjobb esetben is maximum csak átlagos vagy külsőre. Ráadásul már "idősödsz" is. Azt az állítást mely szerinte a férfiak idősebb korukra sármosodnak és csak "jobban fognak kinézni" felejtsd el! Te nem George Clooney vagy, szóval ahogy idősödsz egyre pocsékabbul fogsz kinézni, ergo egyre nehezebb lesz bárkit is találnod.
ha fiatalabb korodban nem ment a dolog, idősebbként sem fog. Sajnos a biolügiai óra mindenkinél ketyeg, te modnhanti elcseszted a fiatalkorod.
Öt dolgot tudsz tenni:
1. Pénzt gyűjtesz, egzisztenciát építesz olyan szinten, hogy ezt a külvilág felé is megmutatod és megpróbálsz "bevonzani" egy olyan korodbeli nőt aki már meg akar állpodni. Valószínűleg lesz már legalább egy gyereke és túl lesz jó pár kapcsolaton, egy szóval "kiélte" magát.
2. Pénzt gyűjtesz, egzisztenciát építesz olyan szinten, hogy ezt a külvilág felé is megmutatod, de az előző pontnál lényegesebben több kell és szinte kizárólag látszat dolgokra költöd: menő autó, motor, ruhák stb és "sugar daddy" szinten leszel, tehát nagyon fiatal (akár 20 év alatti), csajokat próbálsz meg "hülyíteni". Puncihoz így is hozzájutsz, bár tartós kapcsolatod nem lesz az biztos.
3. Leszarod az egészet és beletörődsz, megtanulsz egyedül is boldog lenni, de nem zárkózol el az ismerkedéstől, viszont nem is erőlteted.
4. Leszarod az egészet és beletörődsz, megtanulsz egyedül is boldog lenni, és az ismerkedéstől is elzárkózol (remete életmód).
5. Kötél.
#17 De nyilvanvalo h lelki oka van. Es aki elvitatja az hulye. DE.
Ha sem a pszichologus sem az onsegito konyvek, sem az edzes nem segitett, akkor szerinted mi fog? Jo leteznek meg onsegito csoportok, meg hidegterapia, samanok, stb.
"De nyilvanvalo h lelki oka van"
Hát persze hát persze, áltassátok csak magatokat ezzel...
Felteszek pár kérdést akkor:
1. Ha egy olyan helyre mész, ahol mondjuk korodbeli nők (is) vannak, hogyan reagálnak a jelenlétedre? Mosolyognak rád? Semleges az arcuk, esetleg flegmán, ne talántán undorral néznek?
2. Ha beszélsz egy korodbeli nővel, hogyan reagál rád? Milyen válaszokat kapsz, milyen a viselkedése?
3. Volt már, hogy egy nő ment oda hozzád nem titkoltan ismerkedési szándékkal?
4. Tinderen/egyéb online társkeresőkön hány like-ot, matchet kapsz átlagban? (ha fennvagy)
Utolsó: aki rendben van lelkileg, jó az önértékelése, van víziója magáról, az szerintem talál társat. Én mindezen átmentem, szóval tudom, miről beszélsz, és volt, hogy én is mindenért a nőket hibáztattam, de az az igazság, hogy rá kellett jönnöm, hogy bár nem egyszerű társat találni, de a hiba akkor is bennem van. Ugyanis az évek során lehetett volna már több olyan lány is, akivel már hosszú ideje együtt lehetnék.
Egyébként meg nekem az a véleményem, hogy ha egy adott helyen mindenki "flegma", vagy nem érzed jól magad, akkor környezetet kell váltani. Nem mindenhol ilyenek a nők. A tindert meg felejtsd el, az egy nagyon torz képet mutat az ismerkedésről, nem úgy működik, mint a való élet.
#18: Én elég jól látom, hogy mi a problémám, csak megoldani ettől még nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!