Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért marad egyedül egy 35 éves férfi, állással, lakással ( fővárosban ), normális értékrenddel, külsővel és családi háttérrel? Mi hiányzik még a nőknek?
Én ugyanígy vagyok 37 évesen.De azért nekem van önkritikám,és nem vagyok tökéletes :) De senki sem az.
Sokszor rossz látni hogy nálam sokkal rosszabbaknak (akár külsőre,belsőre,egzisztenciára) van párjuk és boldogok.De hát legalább nekik összejött :)
Amíg nekem nem jön össze meg élem az életem ahogy nekem jó,és megpróbálom az optimizmus mellett élvezni az életet,az apró örömeit :)
Ezek a "tökéletes" férfiak általában a legdefektesebbek. Elhiszik magukról hogy van pár materiális-felszínes dolog amit fel tudnak mutatni, és ettől már főnyeremények.
De arról nem tettél említést hogy milyen vele lenni? Hogy beszél velem, hogy bánik velem? Milyen az ágyban? Humoros? Szórakoztató? Rendben van érzelmileg? Cipel olyan traumákat amiket rám akar kivetéteni?
Konkrétan a lényeget hagytad ki. Mert az hogy 30 fölött van egy saját életed és saját egzisztenciád, ne haragudj, de alap. A közhiedelemmel ellentétben ez nem azt jelenti hogy kőgazdag legyél, de az hogy eltartod magad nem erény, legyen ez egy budai villa vagy egy kisvárosi, 60+rezsi kis lyuk.
"de akkor az egyértelműen trógerebb alakoknak miért van nője?"
Akkor valami nagyon hiányzik az adott pasiból, amiért nem tud kapcsolatot kiépíteni.
Én akiket látok így (rokonságban, ismeretségi körben), aki harmincas, lakással, állással, jó családi háttérrel, jó külsővel, azoknál általában mentálisan baj van a toronyban, nem kicsi.
Vagy kötődési képtelenség, vagy nárcisztikus vonások, vagy teljesen rácuppanva a családjára, rigolyás rendmánia, ilyenek.
(Ezek meg ugye külsőre nem látszanak, elsőre nem tűnnek fel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!