Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így még stabil kapcsolatban, válhatok normális férjjé és apává?
30 éves koromig nem volt fél évesnél hosszabb párkapcsolatom férfiként. Lelki okok miatt. Valamiért van egy olyan mintám, hogy nagyon félek attól, hogy nem tudom teljesíteni a párkapcsolat rám eső részét, nem vagyok eléggé férfi, nem vagyok eléggé szerethető, stb. Nagyon sokáig kezeltek gyerekként meg nagyon sérült az önértékelésem kamaszkorban. Rosszul alakult a személyiségfejlődésem, azt hiszem.
Most meg már amiatt van bennem szégyen, hogy ennyire nincs hosszú távú tapasztalatom. Nem vagyok biztos magamban. Nem tudom, mennyire lehet velem együtt élni, túl sok gond van a fejemben.
Nagyon félek attól, hogy belecsúszok egy agglegénylétbe. Rettegek tőle. Nem akarok egyedül maradni, de ha őszinte vagyok magammal, már az eddigi életemet is egy kicsit tragédiának érzem, mert lett volna olyan lány, aki elég jó lehetett volna.
"30 éves koromig nem volt fél évesnél hosszabb párkapcsolatom férfiként. Lelki okok miatt.":
Nincs semmi lelki ok. Nem néztél ki elég jól a modern nőnek. Ez az oka a lelki okaidnak is.
"Nagyon sokáig kezeltek gyerekként meg nagyon sérült az önértékelésem kamaszkorban. Rosszul alakult a személyiségfejlődésem, azt hiszem.":
Mondom én, nem néztél ki elég jól.
"Nem tudom, mennyire lehet velem együtt élni, túl sok gond van a fejemben.":
Ezt valami nő mondta neked. A te fejedben az a gond, hogy szerintem még nem láttad az internet "sötét" oldalát.
"mert lett volna olyan lány, aki elég jó lehetett volna.":
Nekem is. Utólag megszépül a múlt, bár ki tudja mennyire jó a mai világban, ha egy darab nő szeszélyein múlik a jövőbeli sorsod, mivel a többi nő lefos téged. Én valójában lehet jobban jártam, hogy nem mentem bele abba a kapcsolatba.
#9 LOL, kettonk kozul sztem max te lehetsz incel, ha mar szemelyeskedunk.
Tovabba, ha nem vagy kivancsi valaszokra tobb lehetoseged is van:
1. nem irsz ki kerdest
2. ha mar kiirtad, torlod vagy
3. szimplan nem nezed meg tobbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!