Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetek így még stabil kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így még stabil kapcsolatban, válhatok normális férjjé és apává?

Figyelt kérdés

30 éves koromig nem volt fél évesnél hosszabb párkapcsolatom férfiként. Lelki okok miatt. Valamiért van egy olyan mintám, hogy nagyon félek attól, hogy nem tudom teljesíteni a párkapcsolat rám eső részét, nem vagyok eléggé férfi, nem vagyok eléggé szerethető, stb. Nagyon sokáig kezeltek gyerekként meg nagyon sérült az önértékelésem kamaszkorban. Rosszul alakult a személyiségfejlődésem, azt hiszem.

Most meg már amiatt van bennem szégyen, hogy ennyire nincs hosszú távú tapasztalatom. Nem vagyok biztos magamban. Nem tudom, mennyire lehet velem együtt élni, túl sok gond van a fejemben.

Nagyon félek attól, hogy belecsúszok egy agglegénylétbe. Rettegek tőle. Nem akarok egyedül maradni, de ha őszinte vagyok magammal, már az eddigi életemet is egy kicsit tragédiának érzem, mert lett volna olyan lány, aki elég jó lehetett volna.

2022. febr. 20. 23:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
5%
Ha van pénzed, akkor igen.
2022. febr. 20. 23:36
 2/23 anonim ***** válasza:
9%

"30 éves koromig nem volt fél évesnél hosszabb párkapcsolatom férfiként. Lelki okok miatt.":

Nincs semmi lelki ok. Nem néztél ki elég jól a modern nőnek. Ez az oka a lelki okaidnak is.

"Nagyon sokáig kezeltek gyerekként meg nagyon sérült az önértékelésem kamaszkorban. Rosszul alakult a személyiségfejlődésem, azt hiszem.":

Mondom én, nem néztél ki elég jól.

"Nem tudom, mennyire lehet velem együtt élni, túl sok gond van a fejemben.":

Ezt valami nő mondta neked. A te fejedben az a gond, hogy szerintem még nem láttad az internet "sötét" oldalát.

"mert lett volna olyan lány, aki elég jó lehetett volna.":

Nekem is. Utólag megszépül a múlt, bár ki tudja mennyire jó a mai világban, ha egy darab nő szeszélyein múlik a jövőbeli sorsod, mivel a többi nő lefos téged. Én valójában lehet jobban jártam, hogy nem mentem bele abba a kapcsolatba.

2022. febr. 20. 23:48
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
Az 1 -es egy legit kiutat ajánl, azt leszámítva, hogy ez a megoldás havi 5 milliónál kezdődik. Próbálj meg sikeres saját vállalkozásba kezdeni egy eddig tragédiának érzett élettel. A legtöbb startupper 10 éves sikeres wage slawing -et tud maga mögött.
2022. febr. 20. 23:50
 4/23 anonim ***** válasza:
50%
Lehetsz, de vagy pszichologusra fogsz sokat kolteni, vagy a nore. Meguszhatod olcson is, de az meg idoigeneyes lesz, mert sok pszicho es onfejleszto konyvet kell elolvasnod, mire felfgogod es el is hiszed ami benne van.
2022. febr. 21. 02:11
 5/23 anonim ***** válasza:
Úristen, ne hallgass egyik előző válaszolóra sem. Debilek. Semmiféle szégyent nem szabadna érezned, hogy így alakult az életed, már maga a kérdésfeltevés is azt jelenti, hogy van benned felelősségérzet ezzel kapcsolatban. Próbálj kialakítani egy bizalomra épülő kapcsolatot valakivel és hidd el, menni fog az együttélés! Nézd úgy a történteket, hogy valószínűleg sok hisztis libától menekültél meg eddig. 😸
2022. febr. 21. 05:58
 6/23 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis fontos a pénz IS! A sárga csekk nem fizeti be magát
2022. febr. 21. 07:50
 7/23 A kérdező kommentje:
#5: Veled értek egyet, elég kiábrándító ezt az első pár választ olvasni. Van pénzem, de egyébként eddig egyik lányt se az érdekelte bennem, aki érdeklődött irántam. Pszichológusnál már soknál voltam. Túl soknál.
2022. febr. 21. 12:05
 8/23 anonim ***** válasza:
#7 Ha penzed is van es pszichologusnal is voltal, de megsincs csajod, akkor nyilvan nem benned van a hiba es #5-nek maximalisan igazavan, ne hallgass senkire, es majd ripszropsz betoppan a szerelem az eletedbe:)
2022. febr. 21. 12:07
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi incelek meg rosszindulatú emberek válaszaira.
2022. febr. 21. 12:25
 10/23 anonim ***** válasza:

#9 LOL, kettonk kozul sztem max te lehetsz incel, ha mar szemelyeskedunk.

Tovabba, ha nem vagy kivancsi valaszokra tobb lehetoseged is van:

1. nem irsz ki kerdest

2. ha mar kiirtad, torlod vagy

3. szimplan nem nezed meg tobbet

2022. febr. 21. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!