Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy próbát megér?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, egy applikáción ismerkedtünk meg. Humoros, kedves, értelmes, jól el tudunk beszélgetni, normális. Többször találkoztunk is már, ahol nem volt semmi, de utána pár nappal később mindig újabb beszélgetést és találkozót kezdeményezett.

Elmondta még a legelején, hogy van egy barátság extrákkal viszonya, de nagyon szeretne egy normális komoly kapcsolatot és egy rendes barátnőt.

Ti megpróbálnátok vele? Mit javasoltok?

Ő 42, én 33

2021. nov. 26. 14:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
65%

Nem.

Ez biztos valami borzasztóan jó pasi, hogy a barátság extrákkal mellett is érdekel. Szeretném ha így futnának utánam a nők.

2021. nov. 26. 14:33
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Én nem akarnék úgy visszagondolni a párommal való ismerkedésre, hogy romantikus volt, dúlt a láv, de azért közben ő kúrogatott valaki mást.
2021. nov. 26. 14:35
 3/24 anonim ***** válasza:
75%

Én lennék titkolózó és sunyi, ha ezt nem vallanám be? Viszont ha összejönnék veled, akkor meg is szakítanám azt a dolgot, és sosem tudnád meg, hogy volt ilyen barátság extrákkal viszonyom. Tehát hűséges lennék, de csak onnantól koncentrálnék rád, ha tényleg igent mondanál.

Emellett nem hiszem, hogy ennyi évesen 42 évessel kéne lenned. Szóval én is a nemre szavazok.

2021. nov. 26. 14:36
 4/24 anonim ***** válasza:
58%
Nem lennék olyannal, akinek normális az, hogy valakit valaha csak szexre használt, mindegy, mennyire kölcsönös és hogy tuti megszakítja miattam. Ez nagyon távol attól az értékrendtől, amit szeretnék, ha a párom képviselne. Mondjad nyugodtan, hogy nagyon szimpatikus, de sajnos te rendes, komoly lányként meg egy rendes, komoly barátot keresel :P aki nem kezeli külön a szexet az érzelmektől.
2021. nov. 26. 14:50
 5/24 anonim ***** válasza:
53%

Én adnék neki esélyt

Szerintem tök korrekt, hogy elmondta milyen kapcsolata van most.

Nekem is volt szex kapcsolatom amikor nem volt pasim. Aztán vége lett amikor párom lett

Őszintén nem értem mi azzal a baj ha az ember szexkapcsolatban van benne amíg nincs párja.

Adj neki esélyt aztán majd meglátod működik e!

30/N

2021. nov. 26. 15:02
 6/24 anonim ***** válasza:
39%

Nem.

Nyíltan bevallja, hogy mással dug miközben veled ismerkedik. Ezek után hűségről már csak ábrándozni lehet.

Ha kicsit is komolyan gondolná, lezárta volna a szexkapcsolatát mielőtt elkezd randizni.

2021. nov. 26. 15:09
 7/24 anonim ***** válasza:
51%

Én amikor összejottem egy hasonlóval helyből dobott ki minden szexjapcsolatát

Nem arrol papolt, hogy VAN szexkapcsolata,(hanem az életét mutatta be mit dolgozik hol lakik milyen a szabadideje milyen a családi kapcsolatai, jártas olyan dolgokban is amit en csinálok stb), es csak utólag(miután összejöttünk) beszélt csak arrol, hogy olyan szinten letaglóztam, hogy mindekit azonnal kivágott, és mindenhonnan törölte magát, és bármire nyitott, próbáljuk meg.

De aki már eleve igy kezdi hogy ilyen olyan amolyan kapcsolata van (azaz fogadd el vele egyutt..), az már régen rossz.

2021. nov. 26. 15:25
 8/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi tanácsokat és válaszokat.

Nekem azt írta, hogy ezt a kapcsolatot csak addig tartaná fenn, amíg nincs más. Őszintének tűnt, de nem tudom, mennyiben adhatnék hitelt a szavának.

Bónuszdilemma: ha összejönnék vele esetleg, hogy kell/kéne viselkednem az adott hölggyel? Nem akarnám eltiltani őket egymástól, mert biztos emberileg is kedvelik egymást, ami engem nem zavarna. Felőlem akár közös progit is csinálhatnának, mivel nekem is sok fiú haverom/barátom van. Ennek ellenére nyilván nem örülnék, ha a szex is maradna.

2021. nov. 26. 15:32
 9/24 anonim ***** válasza:
66%

Ha te elfogadod azt hogy neki van más es így ismerkedsz vele, akkor helybol le vagy alacsonyítva 2.nak vagy ki tudja hanyadiknak, a TE belegyezéseddel.

Teljesen más ha a pasi inkább el se mondja, vagy utólqg közli azt hogy eleinte volt neki más de miota vele vagy, te vagy kizárolag es a N0 1!

2021. nov. 26. 15:33
 10/24 anonim ***** válasza:
76%

8# kommented alapjan abszolut lealacsonyitod magad hogy nyugi te szivesen állsz sorba.

Nem jósolok nektek sokat. Egy pasinak nem "lábtörlők" kellenek.

2021. nov. 26. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!