Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy próbát megér a dolog?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm,aki tegnap elkezdett hirtelen olyan kérdésekel bombázni, hogy szabad, e vagyok, meg rá e érek mert bejövök neki stb,meg rosszul érzi magát mert szétment a pasijával. Amit kell róla tudni, hogy egy kicsit csunyán mondva de szét van csúszva az élete.Elég gyerekes, hiperaktív. Én 26 éves vagyok ő 41 éves.2021. nov. 13. 21:27
1/7 A kérdező kommentje:
Még anbyi hogy én vagyok a férfi ő a nő.
2021. nov. 13. 21:29
2/7 anonim válasza:
Nem!! Téged csak pótléknak használna hogy el felejtse a exét
3/7 anonim válasza:
Sok ilyen 40-es egyedülálló milf van, ha neked bejön, te tudod.
4/7 anonim válasza:
Nehogymár 26 évesen ebbe belemenj.Az a nő se normális aki kikezd ennyi évesen egy 26 éves sráccal.Hagyd a pics@ba.Keress korban hozzád illőt.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is pótléknak kellenél neki. Kell ez neked?
6/7 anonim válasza:
Mit akarsz próbálni? Te mit szeretnél tőle/vele? Nagyon őszintének kell lenned magaddal és vele, hogy csak jó sülhessen ki a dologból. Ő most sérült és vigaszt, támaszt keres. Tisztázzátok a helyzetet, aztán jöhet, amit akartok. Nagyon őszintén!
7/7 anonim válasza:
Csak ki akar használni. De ha meg akarod dugni akkor itt a lehetőség!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!