Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ma már lehetetlen dolog nem a...

Ma már lehetetlen dolog nem a neten ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ahogy régen volt, hogy látszólag spontán megismertem valakit élőben, kialakult a kölcsönös szimpátia és mindenféle elébemenős mesterkéltség nélkül ment a dolog. A netes társkeresők azok kimondottan arról szólnak, hogy az ember párkapcsolati céllal 'eladója magát'. Pedig ez nem mindenkinek jön be.
2021. jún. 8. 09:35
1 2
 1/15 anonim válasza:
Hát az attól függ. Ha rendszeresen találkozol új emberekkel, akkor nyilván lehet spontán ismerkedni mostanában is. Ha nem, akkor általában marad a Tinder meg a társai.
2021. jún. 8. 09:38
 2/15 anonim válasza:
Igen. Ugyanis mindenki feje előtt van a telefon és nem látják egymást.
2021. jún. 8. 09:40
 3/15 anonim válasza:
Igen. lehetetlen :) Én amikor random odamegyek a lányhoz mert tetszik, szimpatikus nekem és megpróbálok vele beszélgetni vagy útba igazítást kérni mert mondjuk "VÉLETLEN lemerült a telefonom" (Aki nem értené a szarkazmust.. x'D) Általában megmondja aztán elhajt hogy "menjé' má' innen" csak egy fokkal finomabban és ma már nem lehet meghálálni mint régen egy kávéval vagy sütivel vagy valami... Nem szobára akarom vinni a lányt de sokszor még a megismerésre sem adnak esélyt. Én ezért a mobiltelefont hibáztatom. Sajnos vagy koncerten hívod meg őket egy sörre és beszélgetsz velük ha nincs párjuk vagy mész k*r vázni a disco-ba.
2021. jún. 8. 09:56
 4/15 anonim válasza:
Az eletszakaszodtol, kornyezetedtol fugg. Ha egy baratoknelkuli 40-es vagy, nagyobb az eselyed neten nyilvan. Ha egyetemista vagy, keptelenseg kb nem össze szedni valakit élőben.
2021. jún. 8. 10:05
 5/15 anonim válasza:

10 - ből 9 pár vagy Tinderen vagy Badoon ismerkedett meg, akiket ismerek.

Az okostelefon abszolút tönkretette az személyes emberi kapcsolatokat!

Mikor még középsuliba jártam 10 - 15 éve, gyakran ismerkedtem a vonaton lányokkal. Akkor még olvastak, tanultak vagy kifelé néztek az ablakon.

Ma már azt látod a tömegközlekedési eszközökön, hogy főleg a lányok, fel sem néznek a telefonukból...

Meg amúgyis, ma olyan világ van már, hogy rengeteg a beteg, szellemileg nem ép ember, aki az utcán szaladgál. Ezért, ha random leszólítasz egy lányt az utcán, már azt hiszi, te is valami bolond vagy, és simán rád hívja a rendőrt....

Szóval, igen... Ma már neten éljük a társasági életünket... Köszönhető az okostelefon elterjedésének...

2021. jún. 8. 10:06
 6/15 anonim válasza:
Én kifejezetten utálom, ha utcán akarnak velem ismerkedni.
2021. jún. 8. 10:17
 7/15 anonim válasza:
Utcán manapság lehetetlen. Már fura ha valaki melléd ül a buszon és hozzád szól. Bár a többség erre sem adja meg az esélyt, mert bedugott füllel mászkál. Kivenni nem fogom senki füléből a fülhallgatót, sem lehámozni a tekintetét a telefonjáról. Teljesen zombiként mászkálunk az utcán, a külvilágot kizárva, hihetetlenül sok lehetőségtől megfosztva ezzel magunkat.
2021. jún. 8. 10:27
 8/15 anonim válasza:
Szerintem lassan már sehol sem lehet normálisan ismerkedni. Főleg harmincon túl. Mindenki sínylődik egy rossz kapcsolatban, vagy egyedül punnyad.
2021. jún. 8. 11:26
 9/15 anonim válasza:
Bárhol lehet ismerkedni, attól függ, mennyire vagy nyitott, milyen az önismereted.
2021. jún. 8. 12:45
 10/15 anonim válasza:
A jóképű férfiak és a szép nők még ma is személyesen ismerkednek, már csak azért is, mert sok barátjuk van és nagy társaságokba hívják meg őket. Az átlagnak marad a társkereső.
2021. jún. 8. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!