Hol tudnák olyan emberekkel meg ismerkedni ahol lehet tartalmasan beszélgetni? Nem úgy mint itt, mert itt csak idióták vannak, itt már rengetegszer próbáltam ismerkedni barátkozni de szinte lehetetlen.
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 22:12
1/7 anonim válasza:
Ez nem az oldal hibája hogyha itt “idióta” emberek vannak. Sajnos nincs olyan oldal ahol csak az értelmes, kedves, jó szívű emberek vannak. Egyébként én már itt is beszéltem sok jó fej emberrel, és természetesen olyanokkal is akik bunkók, esetleg buták voltak. Ez minden oldalon így van.
2/7 anonim válasza:
Mindenhol van ilyen is, olyan is. Ne általánosíts!
Bőven vannak itt is normális lányok és fiúk is, hidd el.
3/7 anonim válasza:
#2 vagyok
*Ezt tapasztalatból mondom. Remélem találsz olyat, aki jófej:)
23/f
4/7 anonim válasza:
A "tudnák" után már nincs kedvem
5/7 anonim válasza:
" Nem úgy mint itt, mert itt csak idióták vannak,"
Ezzel egyben magadat is minősítetted kérdező 😂😂😂🤣
6/7 anonim válasza:
ha itt ccsak idióták vannak, akkor miért írsz ide értelmes válaszért, már csak azért se fogod megkapni :D
7/7 anonim válasza:
Mindenhol az idióták vannak többségben sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!