Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megér egy próbát? Vagy hülyeség lenne?
Szerintem érdemes. Úgy csináld, ahogy az első írta. Pl ott a könyv, arról máris lehet dumálni. Kicsit rákeresel google-ön a könyvre, hogy nagyjából képben legyél, aztán mehet a dumálás.
Egyszer vonaton láttam egy lányt, aki az osztályával utazott, de ő kiment inkább a folyosóra olvasni. Na mondom, ez már jelent valamit, szimpatikus volt, gobdoltam megpróbálom. Nagyon kedves volt, beszélgettünk és utána is talalkozgattunk. Kapcsolat nem lett belőle, és később a beszélgetés is megszakadt, mert elsodort az élet mindkettőnket, de nagyon pozitív volt. Sokáig merítettem ebből az élményből bátorsâgot ahhoz, hogy kezdeményezzek ismeretlen lányoknál. Aztán persze ezek a többi lányok leromboltâk ezt az idilli képet, de addigra már megedződtem :)
Érdemes kezdeményezni, de ha nem vevő rá, akkor ne menj át creepybe, köszönd meg az addigi idejét és hagyd békén :)
De ilyenkor mit kell mondani ha esetleg oda mész hozzá ?
Mármint hogy azt nem mondhatod hogy láttalak az előadáson és szimpatikus vagy..Vagy nem hangzik ez hülyén ?
Elmondom a titkos szöveget: kib*szottul k*rvára mindegy, mit mondasz!! :D
Amúgy igen, majdnem pontosan ezt írtam neki. Megkérdeztem, hogy emlékszik-e rá, hogy hol látott, mert ha nem, akkor felesleges a további beszélgetés. Ennyi. Emlékezett, beszélgetni kezdtünk. Azóta persze már nem annyira érdeklődő, gyanítom csak kíváncsi volt, mi a fenét akarok. Mellesleg 200 km és 13 év van köztünk :D
De ez mindegy is, a lényeg : ha tetszel neki, akkor azért mindegy, mit mondasz. Kerdezni fog, érdeklődni, feléd fordul, ő is tenni fog a beszélgetés fenntartásáért.
Ha nem tetszel neki, akkor meg azért mindegy: a világ legfrappánsabb szövegével is elküld majd, vagy csak egyszavas válaszokat ad majd kifejtős kérdésekre is.
"Szia! Mi ez a könyv, amit olvasol? Biztosan nagyon érdekes, mert sűrűn látlak olvasni"
Ennyi bőven megteszi.
Ha meg nincs nála a könyv akkor megkérdezheted, hogy végzett-e vele, milyen volt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!