Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok, tegyek egy próbát, vagy hülyeség és hagyjam?
Felejtsd el azonnal!
Nem értem miért kell foglalt férfiakkal kezdeni?
Hát, tuti kinyírni az asszony téged!
Roviden : ha szenvedni akarsz, igen. Ha vedeni magadat, nem.
Elhagyni (valoszinuleg) nem fogja a csaladjat, vagyis eleg kicsi az esely ra. Ha meg annyira erdekel, az altalaban a szerelem eloszobaja, vagyis a vonzodas megvan, sajnos hiaba is tagadnad le, egyszercsak azon kapod magad hogy fulig beleestel, es nem tudsz lelki tores nelkul kimaszni belole.
Nekem volt egy ilyen ferfi (meg joval korabban) az eletemben. Tudom, hogy nagyon odavolt ertem, en is birtam ot (kollegak voltunk, igy muszaj volt sokat talalkozni, kozos projektek miatt) de igyekeztem a dolgot rovidre zarni, hiszen felesege volt es gyereke. Utana nem sokkal, mikor en elkerultem onnan, kiderult hogy alapon voltak mar gondok a hazassagaval, mert elvalt. Szinte rogton osszejott / osszehazasodott egy masik csajjal, de az sem tartott sokaig... Szoval ez is megerositett abban hogy jol dontottem, hosszabb tavon nem biztos hogy jol jartam volna vele.
Viszont van olyan baratnom aki 6 evig szenvedett igy egy csalados pasi mellett, es igazan sosem tudott kilepni. rengeteg szenvedes volt abban a kapcsolatban.
Miért ne? Nagyon szerelmes kapcsolatban élek, de van egy csomó ember körülöttem, nők is. Kinek volna baja ettől?
Mondjuk, ha magadat kábítod, hogy mellékes az a férfiként való vonzereje... akkor hozhatod magad kellemetlen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!