Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában jól érzem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában jól érzem, hogy divat lett a hülyeség?

Figyelt kérdés
Minél jobban távolodom a 100-as IQ-tól lefelé, annál dögösebb csaj "lelkét" ápolhatom? Vagy ez a csajok intelligenciáját is minősíti?

2015. szept. 12. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Az intelligencia-deficit puncit termel.
2015. szept. 12. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nemsokára jöhet a "én lenni okos, én lenni beszél" stílus mint nőhódítás abszolút topja?
2015. szept. 12. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
IQ nem létezik,Stephen Hawking is megmondta .
2015. szept. 12. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem lenni zero IQ, de lenni nike cipő, nike póló, nike ló**sz, nike lópikulát meg te bekapni, neked jó lenni, nekem is jó lenni, mindenki lenni jó, nagy öröm lenni, hatalmas pukk, nekem biztosan, neked nem számít, ha nincs, majd megszokni...
2015. szept. 12. 23:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Stephen-ben csak King létezik! :)
2015. szept. 12. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!