Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tanácsoltok, tegyek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok, tegyek egy próbát, vagy hülyeség és hagyjam?

Figyelt kérdés
Szeretnék megismerkedni egy férfival, aki, hát, amellett, hogy mint ember érdekel (mert tényleg, nagyon érdekel, nagyszerű embernek tartom), tetszik is. Bejön. Értitek... De házas. Viszont attól még egy érdekes, remek ember. Nem tudom tegyek-e egy próbát, és ha megkedvel, vajon egy nőnemű barát belefér-e az életébe. Az asszony helyében kinyírnám magamat, az tuti... Fogalmam sincs belevágjak-e. Tanácstalan vagyok.

2016. febr. 8. 10:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Tetszik neked és vonzódsz hozzá.

Legalább magadnak ne hazudj ekkora baromságot, hogy a barátja akarsz csak lenni...Szánalmasak a hozzád hasonló piócák.

2016. febr. 8. 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én egy, időnként szeretőt tartó házas férfi vagyok. Ebben a minőségemben írom neked, hogy ne menj bele. Tudom, milyen a pasi, hisz én is olyan vagyok. Ismeri a nők nyelvét, tud velük beszélni, lehengerlő, lebilincselő modora van, és kibäszottul tudja, hogy mikor mit kell mondani. Tudom, hogy nagyon el tud varázsolni, de szenvedni fogsz, hidd el.
2016. febr. 8. 20:39
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem, nem csak a barátja szeretnék lenni. Gondoltam ez világos, számomra meg hát főleg. Úgy mondom: szeretnék. Feltételes módban. Viszont bárhogy is legyen, barátkozni próbálok, vagy hátraarc, nem fogok rányomulni. Nem fogok kaland vagy szerető státuszért kuncsorogni. Nem alázkodom meg azért, hogy kinevessen, megvessen, vagy sajnáljon. Lemondanék róla, de valami megfogott benne. Valami sokkal több annál, mint a gyönyörű szeme, a mosolya, vagy a testalkata. Talán kujon, talán szent, nem tudom. Az biztos, hogy olyan szexuális kisugárzása van, hogy az ember lángralobban mellette (és még sok méteres körben), de felőlem forró lehetne, mint a magma, hisz akármilyen ilyen-olyan küllemű és dagad az önbizalomtól, nem egészen az esetem. Persze, nem vagyok vak, ő egy jelenség, de akár szexszel, így meg nyilván anélkül, de engem az érdekel, ami belül van. Hogy ki ő.

És legfőképp magamnak magyarázom a bizonyítványomat, mert egyszer, nem is olyan rég, azért veszítettem el valakit, mert túl közel kerültem hozzá. Mert megfeledkeztem róla, hogy csak a barátja akartam lenni. Nem ment, elcsesztem. Mindketten elcsesztük. Birtoklási vágyból fakadó konfliktusok miatt (és sok egyéb okból) megtört, majd megszűnt a bizalom. Talán önmagamnak akarok bizonyítani, hogy tanultam belőle. Hogy képes vagyok arra, hogy jó barát legyek. Hogy fontos lehessek. A szex nem téma. A szerelemből egy időre elegem van. Pofára estem, de nem érdekel, fölkelek. Nem számít kije van. Én tudom, kije nincs, és szeretnék az a személy lenni. Érte. Magamért. Nem tudom szenvedni fogok-e, úgy értem nem tudom mennyire helyes rá ez a szó, az biztos, hogy nehéz lesz.

Igazából érdekelnek a tanácsok, de nem feltétlenül a jóváhagyás miatt. Tudom egyeseknek ez a legyünk barátok miközben szexistennek gondollak, milyen undorítan is hangzik (bizonyára ömnagamnak bizonygatom, hogy nem vagyok felszínes, pedig azért minimális szinten de), nem akarok pukkasztani senkit... tudom ha nem vele tolok ki vagy az asszonnyal, akkor nyilván magammal, és ez szánalmas. Önmagammal vívok harcot, hogy miként is döntsek, és talán abban reménykedtem, hogy valaki ír valami érdekeset, megfontolandót, ami majd valamerre elmozdítja bennem a mérleget.

2016. febr. 8. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Tanácsot nem adnék, mert nem ismerlek, de elmesélnék egy történetet.

Jómagam is valami művészféle volnék. Megismerkedtem egyszer egy zongoristával, egy csupa élet, csupa szenvedély férfival.

Barátságnak indult a dolog, működött is egy darabig, de túl erős volt a vonzás, ő többet akart, hiába hárítottam el a közeledését. Nagyon vonzó férfiról beszélek, de személyes és elvi okaim voltak, hogy miért ne legyek vele. Ebből folytonos súrlódások lettek, aztán parázs viták, majd oda lett az egész...

Én hiszek a nő és férfi közti barátságban. Általában. De vannak olyan esetek, amikor a személyek (személyiségek) annyira vonzzák egymást, hogy a barátság nem működhet. A szenvedély elégeti a baráti kapcsolatot.

Ennyi lenne a mondanivalóm :)

2016. febr. 13. 03:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Hagyjad. Megvan a családja, az élete. Nincs szüksége egy ilyen barátra.
2016. febr. 13. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!