Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek tinderezni. Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek tinderezni. Szerintetek van alapja vagy totál hülyeség? Ti hogyan használjátok?

Figyelt kérdés
Csináltam magamnak egy tinder profilt, de nem nagyon merem használni. Egyrészt csomó ismerős arcot dob fel és ez valahogyan olyan furcsa vagy bizarr érzés. Illetve nem igazán tudom elképzelni, hogy ez mégis hogyan működne. Eleve csak egy képet látok valakiről, név, kor és esetleg pár szó...hát ez alapján nem nagyon tudom eldönteni, hogy szimpatikus-e az illető vagy sem. Viszont ha matchelünk, akkor is nekem olyan furcsa, hogy most kvázi kiválasztottuk egymást kb. a semmi alapján és akkor beszélgessünk, majd találkozzunk. Lehet, hogy velem van a baj, de nekem ez nagyon idegen. Viszont élőben nem nagyon van alkalmam ismerkedni, szóval ebből a szempontból nem tűnik rossz választásnak a tinder és lehet, hogy érdemes lenne továbbra is próbálgatnom.
2019. szept. 11. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Teljesen jól összeszedted a gondolataimat.

A tinder egy elcseszettül felszínes módja az ismerkedésnek.

2019. szept. 11. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerős lányokat mindig jobbra húzom, és ha matchelünk, akkor jót röhögünk rajta.:D
2019. szept. 11. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem buta vagy. Természetesen nem egy kép alapján fogod eldönteni valakiről, hogy szimpatikus-e. Az ilyesmi úgy működik (nem csak tinderen, hanem élőben is), hogy ismerkedsz össze-vissza ezzel-azzal, több emberrel, aki első látásra megtetszett, aztán ismerkedés közben dől el, hogy szimpatikusak vagytok-e egymásnak. Nem “választott ki” senki senkit. Szerintem normális ember ezt nem reagálja túl és nem fogja egy “matchből” azt gondolni, hogy ti most egy pár vagytok. Ha eddig nem tűnt volna fel, rengeteg “match”-et lehet összehozni tinderen, nem csak egyet, tehát ez nem olyasvalami, mintha te kiválasztottad volna az igazit, az egyetlent....
2019. szept. 11. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ma töltöttem le, mert itthon fekszek betegen és uncsiztam. És mert pasim sincs. Szerintem tok jó. Nem kell félni.
2019. szept. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!