Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelség mennyire függ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelség mennyire függ össze az alábbiakkal?

Figyelt kérdés

Mert én úgy látom a környezetemben (barátok, munkatársak, volt sulis társak, ismerősök) hogy mindenféle férfinak, alacsonynak, átlag alatt keresőknek, kövéreknek, fogyatékkal élőnek is van barátnője.

Bár valamilyen szinten létezik a probléma, csak nem az, amit az incelek mondanak. Az incelek narratívája szerint a világ rossz, mert a nők körül forog minden, ezért csak a kigyúrt alfaállatoknak jut punci, nekik meg nem. Szerintem ez a probléma egyértelműen nem valós. Ahogy a férfi többlet sem.

A social media, meg úgy általában az internet addiktív, személyiségtorzító hatásai felett még nincs szabályzás, ami azért nem kis frusztrációforrás. Rengeteg a félreszocializált, frusztrált, alacsony önértékelésű ember, akiket félrekondícionált az online magamutogatás, a reklámok, a pénzhajhászás, meg a tököm tudja. Az online térben mindenkinek kocka hasa van, thaiföldön nyaral, lifestyle vállalkozásból bmw-t vezet heti 4 óra munkával. Ha ehhez méred magad, mindig lúzernek, rondának és csórónak fogod magad érezni már akkor is, ha valamiért küzdeni kell.

Meg én úgy vettem észre, az incelek általában csak az online térből tudnak példákat hozni, ilyen a tinder is..egyesek úgy dobálóznak vele mintha az lenne a valóság. Az oldalon még nem láttam, hogy részletesen hoztak volna példákat a való életből. Pl. hogy párkapcsolat téren mi a helyzet a barátaikkal, munkatársaikkal, sulis társaikkal, ismerőseikkel stb. Mindig csak a tinder, meg az online világ.

Az itt tapasztaltak alapján azt tudom mondani, hogy némelyikük alacsony szociális készséggel, kevés vagy nagyon minimális társasági élettel rendelkezik a neten kívül. Ebből ered, hogy szerintük csak a kigyúrt alfaállatoknak jut nő, meg hogy mindegyik thaiföld-i nyaralást akar meg BMW-t. 90%-ban a neten ismerkednek, ott is kapják az elutasításokat, erre hozzájön a social media személyiségtorzító hatása, így keletkezik a fejükben egy igen nagy hézag a valóság, és aközött, ahogy ők a világot érzékelik.

Nektek mi a véleményetek erről? Ha a social media, meg úgy általában az internet addiktív, személyiségtorzító hatásai felett ennél komolyabb szabályozás lenne, kevesebb lenne az eltévedt ember?

2022. febr. 13. 14:26
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
5%

2! Ezt gondold már végig! Mert úgy baromság, ahogy van!

Szóval az incel éppen attól incel, hogy nem lehet párkapcsolata, ez a definíció lényege! Attól incel, korábban nem incel, érted?

Szóval a középkorban -amikor bármilyen hülyeséget is írsz nem pont így mentek a dolgok, mint hiszed, de most csináljunk úgy mintha,- szóval incel éppen abból lett volna, akihez akkor nem adják a lányuk, nem? Tehát aki ma incel, abból semmi garancia, hogy akkor is incel lett volna, de mindegy is...

2022. febr. 14. 15:04
 32/35 anonim ***** válasza:
32%

"Nincs olyan apa, aki a lányát egy incelnek adta volna"

E. Rodger apja eleg meno es befolyasos. 500 eve siman lehetett volna E. Rodgernek felesege, mert sokan hazasodtak volna be egy ilyen csaladba, egy 500 evvel ezelotti szituacioban jo partinak szamitott volna :)

37F incel

2022. febr. 14. 15:39
 33/35 anonim ***** válasza:
80%
#28: Aztán érvekkel, vagy példákkal is alá tudnád támasztani esetleg, hogy miért nincs igazam, vagy csak durcás ovis módjára ide büfögtél, mert a véleményed nem egyezik az enyémmel? Ha ezt az oldalt nézzük, az incelek ideirogatásai mindent alátámasztanak amiket a 27. válaszomban leírtam. Az itt napi szinten gyűlölködő inceleket teljesen joggal tartja genetikai hulladéknak a többség. De ha mutatsz nekem egy incelt, aki normális gondolatokat fogalmazott meg, és nem csak a saját szánalmas önsajnálatát hányta rá a világra, esküszöm vendégem vagy egy sörre.
2022. febr. 14. 17:19
 34/35 anonim ***** válasza:
15%

#33: A válaszoló pont ugyanannyi érvet írt, mint te, szóval pont ugyanannyira durvás ovis szintű, mint te.

Ja, hogy másnál ez nem tetszik? Ez ilyen.

2022. febr. 14. 18:26
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
A 25 nagyon jó, reális választ írt!
2022. febr. 15. 06:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!