Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelség mennyire függ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelség mennyire függ össze az alábbiakkal?

Figyelt kérdés

Mert én úgy látom a környezetemben (barátok, munkatársak, volt sulis társak, ismerősök) hogy mindenféle férfinak, alacsonynak, átlag alatt keresőknek, kövéreknek, fogyatékkal élőnek is van barátnője.

Bár valamilyen szinten létezik a probléma, csak nem az, amit az incelek mondanak. Az incelek narratívája szerint a világ rossz, mert a nők körül forog minden, ezért csak a kigyúrt alfaállatoknak jut punci, nekik meg nem. Szerintem ez a probléma egyértelműen nem valós. Ahogy a férfi többlet sem.

A social media, meg úgy általában az internet addiktív, személyiségtorzító hatásai felett még nincs szabályzás, ami azért nem kis frusztrációforrás. Rengeteg a félreszocializált, frusztrált, alacsony önértékelésű ember, akiket félrekondícionált az online magamutogatás, a reklámok, a pénzhajhászás, meg a tököm tudja. Az online térben mindenkinek kocka hasa van, thaiföldön nyaral, lifestyle vállalkozásból bmw-t vezet heti 4 óra munkával. Ha ehhez méred magad, mindig lúzernek, rondának és csórónak fogod magad érezni már akkor is, ha valamiért küzdeni kell.

Meg én úgy vettem észre, az incelek általában csak az online térből tudnak példákat hozni, ilyen a tinder is..egyesek úgy dobálóznak vele mintha az lenne a valóság. Az oldalon még nem láttam, hogy részletesen hoztak volna példákat a való életből. Pl. hogy párkapcsolat téren mi a helyzet a barátaikkal, munkatársaikkal, sulis társaikkal, ismerőseikkel stb. Mindig csak a tinder, meg az online világ.

Az itt tapasztaltak alapján azt tudom mondani, hogy némelyikük alacsony szociális készséggel, kevés vagy nagyon minimális társasági élettel rendelkezik a neten kívül. Ebből ered, hogy szerintük csak a kigyúrt alfaállatoknak jut nő, meg hogy mindegyik thaiföld-i nyaralást akar meg BMW-t. 90%-ban a neten ismerkednek, ott is kapják az elutasításokat, erre hozzájön a social media személyiségtorzító hatása, így keletkezik a fejükben egy igen nagy hézag a valóság, és aközött, ahogy ők a világot érzékelik.

Nektek mi a véleményetek erről? Ha a social media, meg úgy általában az internet addiktív, személyiségtorzító hatásai felett ennél komolyabb szabályozás lenne, kevesebb lenne az eltévedt ember?

2022. febr. 13. 14:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
89%
#10 Azzal azért tisztában vagy ugye, hogy ezek a válaszok a gyakorin 90%-a csak trollkodás. Elég vicces, hogy egy értelmesnek tűnő ember ezeket komolyan veszi, és tényleg elhiszi.
2022. febr. 13. 15:01
 12/35 anonim ***** válasza:
75%
#11: Nem tudom, hogy most pontosan melyik válaszokra gondolsz.
2022. febr. 13. 15:03
 13/35 anonim ***** válasza:
0%
#12 🤦‍♀️
2022. febr. 13. 15:08
 14/35 anonim ***** válasza:
17%
#13: Köszönöm a választ, erre én is csak ezt tudom mondani... :D
2022. febr. 13. 15:16
 15/35 anonim ***** válasza:
35%
Nagyjából hasonló a véleményem. Mindenféle embernek van párja. AKinek nincs és nem is volt, azoknál alapvetően a szociális kapcsolatteremtéssel van a gond. AZ ilyeneknek barátaik sincsenek, a munkahelyen is kihúzzák magukat a dolgokból, képtelen kommunikálni és nem is értik a társas viselkedés alapjait sem.
2022. febr. 13. 15:21
 16/35 anonim ***** válasza:
77%

Szóval lássuk csak:

A nemek megoszlása úgy néz ki hogy ~49% nőre jut ~51% férfi ami azt jelenti hogy a társadalom 2% ami ugye a férfiak 4% darabra se jut pár. Ha kiszámolod 5millió ember 4% az 20000 ember. A teljes gyknak nincs annyi felhasználója. 🤣

Incel probléma megoldva.

2022. febr. 13. 15:41
 17/35 anonim ***** válasza:
61%

Nem, ezt a nalam 6 evvel fiatalabb unokahugom nyomta. En mar akkor leszerelt katona es palyakezdo villanyszerelo voltam :)

37F incel

2022. febr. 13. 15:49
 18/35 anonim ***** válasza:
44%

"Aki ezt a szöveget mantrázza, az körül sem néz és nem is érdekli a valóság, mert ő már kitalálta a dologra a saját verzióját."

Inkább te nem nézel körül. Alacsony, nem túl szép, sokat sem kereső férfiak tömegei élnek párkapcsolatban. Persze őket nem veszed észre, csak azokat, aki egy 20 éves szépség mellett parádéznak.

Valamikor láttam egy videót, ahol azt akarták prezentálni, hogy csak a jópasiknak van nőjük. Az utcán le is kaptak minden jópasit a nőjével, csak éppen azt nem vették észre, hogy közben sokkal több átlagos pár ment el melletük.

2022. febr. 13. 16:15
 19/35 anonim ***** válasza:
36%

#18: Tehát, ha valaki lát valamit, ti meg nem, akkor az nem vesz észre dolgot? Ezt nem lőtted kicsit mellé?

30 alatt tényleg nem igazán látok alacsony, nem szép, keveset kereső férfiakat kapcsolatban. Sőt, elég sok átlagos srácot sem látni kapcsolatban. Értem én, hogy számotokra kényelmesebb nem látni azt, ami kényelmetlen, de attól még ott van ám.

2022. febr. 13. 16:31
 20/35 anonim ***** válasza:
58%

"Mert én úgy látom a környezetemben (barátok, munkatársak, volt sulis társak, ismerősök) hogy mindenféle férfinak, alacsonynak, átlag alatt keresőknek, kövéreknek, fogyatékkal élőnek is van barátnője.":

Én meg úgy látom a környezetemben (barátok, munkatársak, volt sulis társak, ismerősök) hogy mindenféle férfinak, alacsonynak, átlag alatt keresőknek, kövéreknek, fogyatékkal élőnek is van lakása. Ebből kifolyólag bárki tud lakást venni, nem értem itt miért nyafognak.

A helyzet az, hogy a social media megváltoztatta a piacot és a nők igényei elszálltak, ami akkor látszik, amikor új férfiakkal ismerkednek. Akinek az elszállás előtt sikerült összebarátkoznia a nővel, komoly esélyekkel indul továbbra is.

A munkahelyemen egyébként van egy abszolút incel kinézetű csávó, aki biztosan rosszabbul néz ki, mint én és párkapcsolatban van. Direkt rákerestem facebook -on és kiderült, hogy 2012 óta van a nővel. Mit csináltam én, az incel 2012 -ben? Holland Stacykkel smároltam a fesztiválon.

Tehát igen, léteznek az átlagos férfiak párkapcsolatban, de ez azok kiváltsága, akik az első nővel, akivel sikerült lefeküdniük, rögtön össze is jöttek, mielőtt a piacról kiszorulnának. Ugyanez igaz a lakásvásárlókra is. A lakást meg kell szerezni 2015 -ig, utána már reménytelen... de igen, sok átlagos embert látok saját lakással.

2022. febr. 13. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!