Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 évesen hogyan törhetnék ki az incel-ségből?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 22:31
1/17 anonim válasza:
Hűha, hát nekiállsz ismerkedni, úgy. Mit csináltál pl 18 évesen? Nem most kéne kitörni, be se kellett volna törni
2/17 A kérdező kommentje:
Tudod nem mindenkinek volt hu de jó gyerek kora.
Dolgoztam és tanultam.
2021. aug. 29. 22:36
4/17 A kérdező kommentje:
Párszor voltam nővel
2021. aug. 29. 23:09
5/17 anonim válasza:
Akkor próbálj ismerkedni, és fogad el azt, hogy nem leszel jó minden nőnek. Ne őket hibáztasd ez miatt, hisz neked se kellene minden nő.
6/17 anonim válasza:
37 évesen már sehogy. A következő életedben majd okosabban rendezd a dolgaid.
7/17 anonim válasza:
Ne az incelségedre koncentrálj!
Nincs az rád írva.
8/17 anonim válasza:
azt eddig is tudtam, hogy a nők nem tudják mit jelent az incel szó és ma inkább csak szitokszóként használják, de úgy látszik a férfiak se nagyon vannak ezzel tisztában. Ha "Párszor voltál nővel" akkor már NEM LEHETSZ incel!!!!!!
Járj rosszlányokhoz. Barátnőt pedig inkább ne akarj! Manipulálnak, lelkileg kikészítenek, porrá zúzzák az önbecsülésedet, cafatokra tépik az önbizalmadat és felélik az anyagi tartalékaidat. Élj szabadon!
9/17 anonim válasza:
Változtass a mentalitásodon és a nőkhöz, párkapcsolathoz való hozzáállásodon. Elsősorban nem azért vagy incel, mert szingli vagy...
10/17 anonim válasza:
Legyél jobb képű vagy gazdagabb! Ebben a korosztályban is csak ez számít a nőknek. Ha egyik se megy, lemondhatsz a nőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!