Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a prostituáltak maradnak számomra a jövőben?
Akkor, ha jól értem vagy elmegyek terápiára és megfelelő hozzáállással végigcsinálom és egy egészen más ember válik belőlem vagy maradok ilyen és életem végéig kénytelen leszek egyedül élni?
Az egyáltalán nem fordulhat elő, hogy nekem nem csak a személyiségem nem vonzó a nőknek, hanem a külsőm sem? Valljuk be őszintén szerintem nagyon nagy részben ez az ami hátráltat és hátráltatni is fog.
Menj prostihoz!! Soha nem kell meselned roluk,ha lesz vkid!!!
Nem vesztesz semmit!
15 cm az rengeteg nonek bejon!!!!
Kezdj el sportolni sportegyesuletbe! L box vagy bjj nagyon nyomja az onbizalmad es izmot huz fel. Valahogy mas ember leszel. Onbizalmad lesz,kitartasod.
Jelenleg borussbban latod a helyzeted,mint kene.
Sortolj,epits izmot,buszke leszel magadra tole!!!
148
A megfelelő egzisztencia hiánya, sokkal inkább visszataszitó, mint pl. egy "nem annyira helyes arc"
31N
Utolsó, ezt nem feltétlenül kellett volna írni, mert most úgy lesz félreértelmezve, hogy "milliomos férfi".
Kérdező: a saját magad gondolatainak, elképzeléseinek rabja vagy és mivel nem lépsz ki a négy fal közül, hozzáállásodon nem változtatsz, segítséget szakembertől nem kérsz, ezért ez így is maradhat. Minél idősebb leszel, annál nehezebb lesz változtatni.
"Akkor, ha jól értem vagy elmegyek terápiára és megfelelő hozzáállással végigcsinálom és egy egészen más ember válik belőlem vagy maradok ilyen és életem
végéig kénytelen leszek egyedül élni?"
Igen, ha a négy fal közti létet választod és sajátmagad erejéből nem tudsz változni-változtatni, ez előfordulhat.
Ha terápiára mész, megadod az esélyt önmagadnak, hogy másképpen tudd szemlélni a világot, az életedet, sajátmagadat. Ne önutálattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!