Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a prostituáltak maradnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a prostituáltak maradnak számomra a jövőben?

Figyelt kérdés
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal (beszélgetni sem tudok velük). Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom terén. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.

2022. jan. 27. 22:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/151 anonim ***** válasza:
76%

Aki a "művilágra utaló" szöveggel jön, az elég érdekes párhuzam, nem kapcsolódik ide.

Kérdező: remélem hogy mersz segítséget kérni, mert előfordulhat, hogy egész életedet a négy fal közt éled le, eseménytelenül.

2022. jan. 29. 12:53
 82/151 anonim ***** válasza:
94%

De hiszen túltárgyaltuk már a kérdést. 😏

Az meg teljesen kiábrándító hogy te még utazni sem vagy hajlandó a szexért.

2022. jan. 29. 12:54
 83/151 A kérdező kommentje:
Mert sokkal nagyobb bennem a félelem a nők iránt mint a szexuális vágyam. Már attól elszégyellem és kellemetlenül érzem magamat, ha a közelemben vannak.
2022. jan. 29. 12:58
 84/151 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen össze vissza beszélsz, nem érted a szavak jelentését sem. Nem vagy beállva?
2022. jan. 29. 13:10
 85/151 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beállva.
2022. jan. 29. 13:14
 86/151 anonim ***** válasza:
94%
@83 Hátha így érzel most, akkor hogy fogod magad érezni a prostinál a távolság közted s közte nullához konvergál, de inkább nulla alatt mozog?
2022. jan. 29. 17:28
 87/151 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha...
2022. jan. 29. 17:28
 88/151 A kérdező kommentje:
Ismerve magamat szerintem megszeppenve. Aztán lehet,hogy egy idő után sikerülne feloldódni főleg,ha már többször jártam volna ott. Vagy a másik lehetőség,hogy egy életre szóló szégyenérzetet szereznék hiszen bamba vagyok a nőkhöz.
2022. jan. 29. 18:37
 89/151 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogyha egy prosti elé állsz átlag vagy az alatti testtel, az vér ciki lesz. Azért minimum a kisportolt felsőtest, nagy erős, izmos fenékkel, széles válakkal, igazi emberállat testalkattal. Ha lekapod a ruhád, és egy beszakadt mellkassal ott állsz, pipaszár karokkal és lábakkal, akkor számíts arra hogy a prosti röhögőgörcs közepette hazaküld. Egyre többen írják hogy megválogatják a kuncsaftokat. Vagy elmehetsz egy oláh cigány ribizlihez. Vagy egy bűn ronda nőhöz, természetesen fizetőshöz. A szép és igényes prostikat már most felejtsd el, mert kényelmetlen kalandban lesz részed.
2022. jan. 29. 18:43
 90/151 anonim ***** válasza:
88%
Ha meglesz a 100 komment akkor abbahagyod a siránkkozásr?
2022. jan. 29. 18:48
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!