Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már csak a prostituáltak maradnak?
Ronda pasi vagyok. Soha nem volt dolgom olyan nővel, aki nem prosti. A szüzességem is így vesztettem el.
Kezdek nagyon kifordulni magamból. Nincs önbizalmam. Egyre gyakrabban iszom. Nem szeretnék lecsúszni, sem depressziós lenni. Nagyon vágyom a szerelemre, törődésre, gyengédségre.
Mit tehetnék?
24 éves, férfi
Mi bajod a prostikkal?
Nehogy azt hidd, hogy egy párkapcsolat jobb, mint egyedül lenni. Csak az első pár hónapig tart a nagy happiness, utána jönnek a problémák, majd végül pár év múlva, miután már teljesen egymás agyára mentetek, a csajod félrekúr/lelép mással/kihajítod, mert annyira utálni fogod.
Több fájdalmat kapsz belőle, mint boldogságot.
# 2/2
Privátban gondoltad?
"Én már csak mizo-t iszom!"
Amúgy esély mindig van, ha nem is sok. Én is beletörődtem már, hogy a világ egy fos. Régen is az volt, a jövőben is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!