Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a prostituáltak maradnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a prostituáltak maradnak számomra a jövőben?

Figyelt kérdés
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal (beszélgetni sem tudok velük). Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom terén. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.

2022. jan. 27. 22:38
 121/151 A kérdező kommentje:
#118: Véleményed szerint rendezkedjek be az egyedüli életre?
2022. jan. 30. 09:21
 122/151 anonim ***** válasza:
89%
Menj és kérj segítséget, miért félelmetesebb segítséget kérni mint annak a tudata, hogy egyedül nem tudsz változtatni és a tartós szenvedés meg a vágyakozás marad neked?
2022. jan. 30. 09:23
 123/151 A kérdező kommentje:
Azért mert számomra az a félelmetesebb,hogy talán Én is fogok kelleni valakinek, talán Én is megfelelő leszek valaki számára. Ettől jobban rettegek mint attól,hogy soha nem lesz senkim sem.
2022. jan. 30. 09:28
 124/151 anonim ***** válasza:
15%
Te félsz hogy valakinek kellesz? Egyértelműen troll vagy!
2022. jan. 30. 09:30
 125/151 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Tényleg hatalmas félelem van bennem. Számomra létidegen dolog belegondolni abba,hogy párkapcsolatom legyen.
2022. jan. 30. 09:34
 126/151 A kérdező kommentje:
"Te félsz hogy valakinek kellesz? Egyértelműen troll vagy!" : Nem szokásom trollkodni.
2022. jan. 30. 21:28
 127/151 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól fél, hogy egy kapcsolatban megsérülhet lelkileg, vagy a szeretet miatt "lelkileg kiszolgáltatottá válik", "ha kimutatja érzelmeit, kiszolgáltatottá válik".

Olyasmi lehet talán ez az állapot, hogy "a kiszámíthatatlan rossz jobb neki, mint nyitni, mert esetleg lelki fájdalmak érhetik"...

2022. jan. 31. 04:56
 128/151 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben félek attól,hogy egyszer valakinek vonzó leszek. Persze legbelül ezt elképzelhetetlennek tartom, de mégis ott van bennem a félelem.
2022. jan. 31. 19:06
 129/151 Shaddark ***** válasza:
84%

Szerintem menj el valami PUA tanfolyamra. Komolyan.

Önismeretet és ezzel együtt növekvő önbizalmat és magasabb önértékelést kellene tanulnod, de erre így, ebben az állapotban nem lennél képes szerintem.

Ezért lenne jó számodra egy ilyen, ahol játékosan és fokozatosan tanulhatnád meg leküzdeni a benned élő félelmeket.

2022. febr. 15. 14:20
 130/151 anonim ***** válasza:
100%
A PUA tanfolyamon nem leszel se jobb képű, se gazdagabb, így nincs értelme.
2022. febr. 15. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!