Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a prostituáltak maradnak számomra a jövőben?
Én azért eléggé tisztában vagyok a piaccal. Nem egy nő lenne aki nem vállalna be. Bár a külsődet egybe kell látni. Figyelj! Tegyük félre a rizsát. Nézz szét a neten hogy milyen pasik futnak. Az agyad el fogod dobni ezt garantálom! Érdemes csinálnod egy női regisztrációt amivel szét tudsz nézni a pasik között. Akkor talán megérted hogy egy átlagos vagy magad fajtával miért nem állnak le. Sőt, azt is megérted hogy miért néznek levegőnek. Ha te férfi létedre válogathatnál a legjobb nők között, akkor beérnéd egy dongalábú, csúnya, hordótestű nővel? Ugyanis a nők nem a magadfajta átlagos srácokra vannak ráállva, hanem a kisportolt, izmos, magas, szeépfiúkra. Ezekből is van bőven, ne gondold azt sem, hogy ilyenből csak elvétve akad egy pár.
Amikor tudatosul benned hogy semmi esélyed, az elég lehangoló tud lenni. A prosti piac sem olyan mint régen, ugyanis már ők is erősen megszűrik hogy kivel hajlandóak dugni. Egyre több az önérzetes, azaz ronda kisgyerek vagy papa ne akarjon már megdugni amikor sokkal jobbak is jelentkeznek nála. Ez van, de ha nem hiszed járj utána. Én már voltam olyan prostinál, akire fel sem állt. A képeken dögös volt, az életben meg egy nagy nulla. Van olyan ismerősöm, akinek meg a prosti mondta hogy ne, ne is nyúljon hozzá. Pedig egy teljesen kulturált családapa volt, csak hát már kopaszodott, meg nem volt egy sportos teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!