Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a prostituáltak maradnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a prostituáltak maradnak számomra a jövőben?

Figyelt kérdés
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal (beszélgetni sem tudok velük). Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom terén. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.

2022. jan. 27. 22:38
 131/151 anonim ***** válasza:
69%

Olvasd el Dr Csernus Imre a férfi címü könyvét. Nem attól leszel férfi,hogy jól nezel ki. úgy is kell viselkedni. Határozott,célratörő bátor. Nem kell félni attol,hogy elutasítanak. Itt egy kis segítség.

Írj egy papírt,hogy mi az amitől félsz, miért nem beszélsz nővel.

Csalódást okozok,bántani fog,nem nevet a vicceiden,elutasít,elzavar, stb utána húzd ki azokat amiket nem te befolyásolsz, majd próbálj beszélni egy nővel normálisan és meglátod,hogy a papírra vetett dolgok 90%a csak a fejedben létezett. Egy intelligens nő szivesen nyit a világra és beszélget az emberekkel.

Tudom irgalmatlan nehéz lesz, mdrt magadat kell legyőzni, nem pedig a nőt. Egyszerüen csak barátként kezdj el viselkedni. Nyitott testtartás, ne játszd meg magad, mosolyogj és beszélj! A legdurvább trükk az,hogy nyílj meg neki és mond el a félelmeid,ha a testbeszéded,és a szöveged egyezik akkor hiteles maradsz és bizony megkedvel, talán annyira,hogy akar egy ujabb találkozót, utána szépen lassan komfortossá válik a helyzet a nők körül és hirtelen valaki bemutat egy baratnőjének akivel szerinte egymásnak teremtettek.

Nincs mitől félni, mi lehet a legrosszabb?

- Neharagudj,van barátom?

- Rendben ez fantasztikus,de én csak barátkozni szeretnék🙂

2022. febr. 16. 07:24
 132/151 anonim ***** válasza:
84%
Az első kommentelőnek gratulálok, nagyon jó érzés lehetett belerúgni egy ilyen srácba. Őszintén kivánom neked hogy csússzon ki alólad az élet és abban a helyzetben is csak üssenek, rúgjanak.
2022. febr. 16. 13:20
 133/151 anonim ***** válasza:
59%
Onnan látszik, hogy erősen gátlásos vagy hogy egy prosizason is ekkora ügyet csinálsz. Van pár elég jó képű haverom akiknek tényleg nagyon könnyen megy a csajozás, de néha csak hecc vagy vicc kedvéért tök lazán meg egy prostihoz is elmennek közbe közbe, de azt is full lazán veszik.
2022. febr. 16. 16:19
 134/151 anonim ***** válasza:
100%
131-es jól írja, hogy nincs veszteni valód. Viszont én pl sokat nem érek azzal hogy szóba állnak velem a nők mert nekem pont azok nem kellenek akik velem szóba állnak így nem találkozik a kereslet a kínálattal. Az igényeimet pedig nem vagyok hajlandó lejebb adni mert akkor tudom hogy átverném a nőt is és én sem érezném jól magam.
2022. febr. 16. 17:03
 135/151 A kérdező kommentje:
Hiába próbálnék meg beszélgetni velük, ha senki sem kíváncsi rám. Mindenki kivétel nélkül teljesen levegőnek néz.
2022. febr. 17. 17:15
 136/151 anonim ***** válasza:
92%
Önszabotázs. Magadat fosztod meg a lehetséges jótól.
2022. márc. 27. 09:13
 137/151 anonim ***** válasza:
84%

"Hiába próbálnék meg beszélgetni velük, ha senki sem kíváncsi rám. Mindenki kivétel nélkül teljesen levegőnek néz."

Magyarország összes (számodra szóba jöhető) nőjével beszéltél, hogy ezt tudod?

Nem érzed, nem látod, nem veszed észre, hogy a segítőkész hozzászólások szeretnék felnyitni a szemedet, hogy a sok félelem, aggodalom csak a fejedben létezik? Jól látszik ez a megfogalmazásodból is: "mindenki kivétel nélkül"...

2022. márc. 27. 09:29
 138/151 A kérdező kommentje:

Konkrétan milyen "lehetséges jótól" fosztom meg magamat?

"Magyarország összes (számodra szóba jöhető) nőjével beszéltél, hogy ezt tudod?" : Egyetlen egy nővel sem beszélgettem, hiszen tudom magamról,hogy nem vagyok egy kellemes társaság. Ha egy nő hozzám szól nem tudok rendesen reagálni rá és csak elszégyellem magamat. Ezért inkább távolságtartó vagyok mindenkivel szemben, hogy ne kelljen senkit sem kellemetlen helyzetbe hoznom.

Ezek szerint mások nem tartanak engem visszataszítónak és egy kellemetlen embernek? De, ha ez nem így van akkor mégis milyen pozitív véleményük lehet rólam? Ha mindazt amit leírtam figyelembe vesszük akkor szerintem semmi jóra sem számíthatok.

2022. márc. 27. 09:44
 139/151 anonim ***** válasza:
94%

"Konkrétan milyen "lehetséges jótól" fosztom meg magamat?"

Párkapcsolat, szorongás mentes élet stb.

"Egyetlen egy nővel sem beszélgettem, hiszen tudom magamról,hogy nem vagyok egy kellemes társaság."

Jaa értem, az "egyetlenegy nővel sem beszélgettem" és a "Hiába próbálnék meg beszélgetni velük, ha senki sem kíváncsi rám. Mindenki kivétel nélkül teljesen levegőnek néz." mintha ellentétben állna egymással, nem?

Úg jelentesz ki dolgokat, hogy nem is próbáltad, "mindenki kivétel nélkül úgy reagálna rád", aztán kiderül, hogy snenkivel se beszéltél. A saját kreált elképzeléseid tartanak fogva. Elképzelsz valamit. Olyan mintha én kijelenteném, hogy "nem szeretem a búzalisztből készült dolgokat, semmit amiben búzaliszt van", miközben sosem ettem semmit, ami azt tartalmazott, csak régen egyszer-kétszer valamit, ami nem volt megfelelő, így csak elképzelésem van róla.

"Ha egy nő hozzám szól nem tudok rendesen reagálni rá és csak elszégyellem magamat. Ezért inkább távolságtartó vagyok mindenkivel szemben, hogy ne kelljen senkit sem kellemetlen helyzetbe hoznom."

Ez csak elképzelés meg kudarc-kerülés. Megint az van hogy elképzelsz valamit ami "rosszul sülhet el" és "jobb ha nem teszel semmit inkább" (például nőkkel ismerkedés)...

"Ezek szerint mások nem tartanak engem visszataszítónak és egy kellemetlen embernek? De, ha ez nem így van akkor mégis milyen pozitív véleményük lehet rólam?"

Lehet, hogy semleges véleményük van rólad, mert nem ismernek, de te már úgy könyveled el, hogy csak és kizárólag negatív véleményük lehet.

"Ha mindazt amit leírtam figyelembe vesszük akkor szerintem semmi jóra sem számíthatok."

Ha ezt így gondolod, akkor így is lesz.

Ha pedig mersz segítséget kérni és ismerkedni, a hibázásokból pedig tanulságokat levonni, változtatni, akkor sokminden megváltozhat.

2022. márc. 27. 10:49
 140/151 A kérdező kommentje:

Megint a párkapcsolatról ejtettél szót mikor nyilvánvaló,hogy bármit is tennék nekem sohasem lehetne. Egyszerűen alkalmatlan vagyok bármilyen emberi kapcsolatra.

Évekkel ezelőtt már próbáltam nyitni, beszélgetni a nőkkel de teljesen kudarcba fulladt. Csak még jobban bebizonyosodott számomra,hogy felesleges erőltetem hiszen csak bolondot csinálok magamból. Természetesen egyfajta félelem is volt bennem,hogy mégis mi lesz akkor, ha véletlenül mégis vonzó leszek valaki számára. Néhány alkalommal beszélgettem is egy lánnyal, Ő is közeledett felém de nem tudtam elfogadni azt a tényt,hogy talán mégsem vagyok olyan rossz, talán én is kelleni fogok valakinek. Ezért inkább a könnyebb utat választottam és elmenekültem. Nem tudtam azzal a gondolattal együtt élni,hogy nem nekem van igazam. Hiszen lassan már 10 éve élek így és az akkor történtek teljesen ellentétesek voltak a gondolataimmal. Hiszen úgy mentem oda a lányhoz,hogy most biztosan egy nagy pofon fog engem érni. De sajnos nem így lett. Aztán tettem róla,hogy ne legyen semmi jóban sem részem.

2022. márc. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!