Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha megvan a kötődés, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megvan a kötődés, akkor elfogadnád az alábbi problémát, és belemennél párkapcsolatba? (Részletek lenn.)

Figyelt kérdés
Ha a pároddal nem igazán lehetne szeretkezni hagyományos értelemben. Maximum ritkán, keveset, óvatosan, de azt sem biztos. Egyéb örömszerzési forma persze működne, magával az aktussal lenne a probléma.
2022. jan. 26. 19:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem orvosolható ez a probléma? Ilyet még nem hallottam férfitól hogy fájna, max ha fitymaszűkülete van, de azon meg lehet segíteni. Mégha durva is felnőttkorban
2022. jan. 26. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én megpróbáltam.. de az aktus nekem nagyon fontos..

Lehet egy olyannal kellene kezdened akit um. magadhoz szoktatsz, nem volt vagy kevés partnere volt..

2022. jan. 26. 20:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, jól érted. :(
2022. jan. 26. 20:27
 14/19 anonim ***** válasza:
#11: Olvasgass a peyronie kórról. Sajnos már gyakori és fájdalmas.
2022. jan. 27. 09:40
 15/19 A kérdező kommentje:
11-es: Úgy tűnik nem orvoslható, elég specifikus dolog. Nem kizárt, hogy majd egyszer, de nem úgy áll a dolog.
2022. jan. 27. 09:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Konkrétan hol van fájdalom? Ott lent fáj vagy mozgásszervi dolgok? Azért ez semmindegy. Anonim oldalon leírhatnád.

Ez is kicsit fura, hogy néha lehet, néha nem. Miért?

2022. jan. 27. 11:53
 17/19 A kérdező kommentje:

Mozgásszerevi is van, alighanem relációban van a kettő, valami ismeretlen eredetű rendszerbetegség.

Egy születési rendellenességgel születtem eleve, ami egy félresikerült műtét miatt úgy alakult, hogy a makkot levágták újszölöttkoromban, tehát az eleve nincs, ennyivel kisebb. Ezzel még elvoltam, ha neccesen is, de jött egy rendszerbetegség, ami az íntapadásokat támadja az izületek környékén, de ahol fizikai behatást kap, ott jön egy tartós steril gyulladás. A hímvessző felső fele gakorlatilag ilyen lett, egy fájdalmas, tartós steril gyulladás alatt álló kiszáradt bőrféleség van, ránézésre nem problémás szimplán nagyon fáj érintésre. És erős görbület külső ívén van, ami szintén nehezíti a regenerációját, 2 éve megvan, és inkább romló tendencia, úgyhogy jelen pillanatban úgy tűnik, hogy hosszú távon meglesz a dolog.

Kb ennyi.

2022. jan. 27. 16:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem asszexualis nő lenne számodra megfelelő, mert nehezen találsz olyan egészséges nőt, aki képes veled gyulladásos penisszel szexelni, miközben fáj neked, nem is szabad.
2022. febr. 1. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóhoz hasonlóan, elsődlegesen egy asszex nő illene hozzád...

Amúgy belegondoltam, és mivel ma már különféle segédeszközök állnak rendelkezésre, így nem biztos, hogy annyira zavarna (főként, ha nagyon szeretem az illetőt).

2022. febr. 1. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!