Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megvan a kötődés, akkor elfogadnád az alábbi problémát, és belemennél párkapcsolatba? (Részletek lenn.)
Én megpróbáltam.. de az aktus nekem nagyon fontos..
Lehet egy olyannal kellene kezdened akit um. magadhoz szoktatsz, nem volt vagy kevés partnere volt..
Konkrétan hol van fájdalom? Ott lent fáj vagy mozgásszervi dolgok? Azért ez semmindegy. Anonim oldalon leírhatnád.
Ez is kicsit fura, hogy néha lehet, néha nem. Miért?
Mozgásszerevi is van, alighanem relációban van a kettő, valami ismeretlen eredetű rendszerbetegség.
Egy születési rendellenességgel születtem eleve, ami egy félresikerült műtét miatt úgy alakult, hogy a makkot levágták újszölöttkoromban, tehát az eleve nincs, ennyivel kisebb. Ezzel még elvoltam, ha neccesen is, de jött egy rendszerbetegség, ami az íntapadásokat támadja az izületek környékén, de ahol fizikai behatást kap, ott jön egy tartós steril gyulladás. A hímvessző felső fele gakorlatilag ilyen lett, egy fájdalmas, tartós steril gyulladás alatt álló kiszáradt bőrféleség van, ránézésre nem problémás szimplán nagyon fáj érintésre. És erős görbület külső ívén van, ami szintén nehezíti a regenerációját, 2 éve megvan, és inkább romló tendencia, úgyhogy jelen pillanatban úgy tűnik, hogy hosszú távon meglesz a dolog.
Kb ennyi.
Az előttem szólóhoz hasonlóan, elsődlegesen egy asszex nő illene hozzád...
Amúgy belegondoltam, és mivel ma már különféle segédeszközök állnak rendelkezésre, így nem biztos, hogy annyira zavarna (főként, ha nagyon szeretem az illetőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!