Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, akinek nem való párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Lányos közösségekben tanultam eddig, nem sok fiú ismerősöm van. Kipróbáltam a Tindert és egy fiúval kb egy hónapig beszélgettünk, írásban nagyon szimpatikus volt, találkoztam vele és kedves srácnak tűnt személyesen is. Egy volt iskolatársam is elhívott kávézni és vele is jól éreztem magam. Egyrészt egyiküket se szeretném megbántani, meg szeretnék is vkit, de megrémiszt ez az egész. Elég függetlentípus vagyok, plusz nem nagyon bízom a külsőmben és nem vagyok az érzelmek embere. Sose voltam még szerelmes és félek, h rosszul döntök vagy , h sose fogok érezni semmit más iránt. Sose volt még kapcsolatom. Szeretnék párt találni, de nem tudom, honnan kéne tudnom, h összeillek vkivel vagy, h bele tudnék szeretni. Gondolom személyesen könnyebb ismerkedni, de az egyetemen is inkább lányok vannak, plusz online oktatás, stb.. Hol az egyik sráchoz, hol a másik sráchoz húzok vagy egyikhez se. Félek, h képtelen vagyok lelkileg vonzódni máshoz.. (20/l)2020. szept. 22. 10:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy sima kislány vagy, ez egy teljesen általános dolog ebben a korban.
2/5 anonim válasza:
Van ilyen, pl. nagynéném. Orvos akart lenni, az is lett, erre tette fel az életét. Boldog és kiegyensúlyozott, sosem volt párkapcsolata, nem is keresett.
De te 20 évesen azért ne ess kétségbe. Nekem 22 évesen volt az első, komolynak mondható kapcsolatom. Előtte 2, pár hónapos, gimis járogatás volt. Semmiről nem maradtam volna le, ha azok nincsenek.
3/5 anonim válasza:
Van. Pl nekem aki alkoholista & drogfüggő. Leszokni nem tudok, így nincs értelme kapcsolatnak.
Viszont a kérdésed alapján Te nem ilyen vagy. Neked megéri belevágni, ha úgy adja az élet ;)
4/5 anonim válasza:
Ez még nem jelent semmit, hidd el.
Sokan vannak így, majd ha még 5-10 évig így marad, akkor az már probléma.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a válaszokat! Megnyugodtam 🙂
2020. szept. 22. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!