Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így nagyobb eséllyel lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nagyobb eséllyel lenne barátnőm?

Figyelt kérdés

Nincs jogsim, és már a szüleimnek se volt autója soha. Én is feleslegesnek tartom, bárhova eltudok menni nélküle is (vidéki falun lakom). Viszont a mai világban UFO-nak nézik az ilyent, úgy gondolom kiröhögnének a csinos nők ha megtudnák.

Viszont még az is gond, hogy csórika vagyok, max 3 millióért tudnék venni, amiből csak ilyen 100 éves használt romhalmazok jönnek ki. Ha ilyennel mászkálnék akkor is kiröhögnének, és nem lenne továbbra sem barátnőm, mint most, nem? Megéri akkor ilyen használt szarokat venni egyáltalán?

2020. szept. 21. 17:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Rengeteg kocsival nem rendelkező férfinak van párja. Az emberek többségének kb 10+-is autója van.

Nem értem miről beszélsz.

M28

2020. szept. 21. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
N*
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
3 millióért csak "romhalmazt" tudsz venni? Ez komoly??????? Te hol élsz???? Már közel 1 millióért olyan csudi jó autót lehet venni, hogy az nem igaz.
 4/12 Ollókezű Edward ***** válasza:
88%
Jajj Istenem... Dehogy éri meg, és nem, nem fog minden egyes nő kiröhögni. Nem mindenki aranyásó, nem mindenki k*rv@, érted? Amúgy pedig nem elég megvenni, fenn is kell tudni tartani, és ha nem ad semmi pluszt, akkor csak felesleges pénzkidobás.
2020. szept. 21. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kocsi jó, ha van ne a nőzés miatt vegyél. Amúgy 3 millióból tudsz venni korrekt kocskat... csak nem megvenni sok, hanem fenntartani, ha olyant választasz erre figyelj :D
2020. szept. 21. 18:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3 millióért romhalmaz? Jézus...

Engem egyáltalán nem zavarna, hogy nincs kocsid meg jogsid, de az igen, hogy romhalmaznak tartod az én szerelmemet (a kocsimat), ami bőven 3 millió alatt volt.

2020. szept. 21. 18:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy átlag embernek basic egy autó. Mondjuk egy 20 éves Opel használtan 2-300 ezer forint, ez nem egy vagyon, néha tankolni sem (ha ritkán használod, kevés benzin kell).

Női szemmel mondom, 18 éves korom óta van jogsim és egy 16 éves Suzukit vezetek. Ez nem luxus, sőt, de a célnak megfelel. Számomra nem lenne vonzó, hogy nekem kell hazavinnem randi után a másikat, nekem kell felvennem, tőlem függ az utazás. Én nem szeretek busszal, vonattal járni, miatta viszont vagy csak és kizárólag én vezetek, vagy buszozok.

Nem kell a drága autó, sem az ingyen fuvar, de a lehetőség, hogy felvesz valahol, elugrunk valahová, az felnőttes érzést ad, nem pedig függést a másiktól.

Ehhez elég nagyon durván számolva 700 ezer jogsival, kocsival együtt.

2020. szept. 21. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Csak úgy közlöm hogy a tesom pl nemrég vett egy 17 éves, MAXIMÁLISAN JÓ ÁLLAPOTÚ, sőt gyönyörű és remekel karbantartott autót 2 millióért.

Szóval nem lehetetlen, csak jól utana kell nézni. Nem minden használt autó roncs csak meg kell nezni kitől veszed, mennyire értett hozzá az előző tulaj stb.

2020. szept. 21. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:

De amúgy a barátnő nem ettől függ.

Utolsó voltam.

2020. szept. 21. 18:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Falura jo az UAZ is...
2020. szept. 22. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!