Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így nagyobb eséllyel lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nagyobb eséllyel lenne barátnőm?

Figyelt kérdés

Nincs jogsim, és már a szüleimnek se volt autója soha. Én is feleslegesnek tartom, bárhova eltudok menni nélküle is (vidéki falun lakom). Viszont a mai világban UFO-nak nézik az ilyent, úgy gondolom kiröhögnének a csinos nők ha megtudnák.

Viszont még az is gond, hogy csórika vagyok, max 3 millióért tudnék venni, amiből csak ilyen 100 éves használt romhalmazok jönnek ki. Ha ilyennel mászkálnék akkor is kiröhögnének, és nem lenne továbbra sem barátnőm, mint most, nem? Megéri akkor ilyen használt szarokat venni egyáltalán?

2020. szept. 21. 17:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7es!

Nem tudom, h hol elsz, de sok ember a 700ezer forintert 7 honapig dolgozik es akkor meg mellette nem evett es semmitse csinalt...

Egy atlag jo ha par ezrest el tud rakni a fizubol...

2020. szept. 22. 06:56
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es!

Már ne haragudj, de diplomás nőként elvárom, hogy ne nettó 100at vigyen haza a párom.

Akinek 30 éves korára nem sikerül összerakni 700 ezer forintot, azt őszintén sajnálni tudom csak.

21 éves koromra nagyjából másfél millió forintnyi bútort, berendezést vásároltam össze a lakásomba (nem, nem a saját pénzen vett lakásom, örököltem) diákmunkából, egyetem mellett.

2020. szept. 22. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!