Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Új kapcsolat úgy, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolat úgy, hogy az előző nem rég ért véget?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég, 2 hónapja, majd összejottünk újra, annak 2 hete lett vége. Tehát két hete. Azóta megismertem valakit, a fellegekben járok ha beszélünk, találkozunk.

Viszont amikor nem, akkor még depizek az exem miatt.

Lezartam vele végleg, ez biztos. Ha gyűrűvel jönne se beulnek ki vele. Persze nem jönne, de ha mégis én akkor se. Elvesztettem a bizalmamat felé, illetve donthetrtt, hogy velem marad vagy inkább bulizgat. Nem engem választott, ha megbanna valamikor akkor se lennék vele többet, mert nem engedhetem meg, hogy egyszer majd megint nem engem választ. (Ennél összetettebb a történet, de a lényeg hogy VÉGE).

Az új sráccal nagyon jól érzem magam, viszont tényleg ott van bennem, hogy még nem gyaszoltam meg exem, és azért fáj az egész.

Nem tudom mit csinaljak, mert az új fiút meg nem szeretném elszalasztanek csak azért, mert nem gyógyult meg be minden seb.

Volt valaki hasonló helyzetben?

Esetleg tanácsok?

Össze vagyok zavarodva.

Előre köszönöm!

2020. szept. 21. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ex tiltás törlés. Az új fiúval beszélgess de mondd meg neki, hogy ne siessetek, mert most jöttél ki egy kapcsolatból, bántottak, szeretnéd, ha komolyan vennének, kialakítani egy valamire való kapcsolatot. Valószínűleg megérti. emellett tölts időt egyedül, gondold át a dolgokat. Zárd le magadban a régit. Nincs előírva mennyi ideig kell gyászolni.
2020. szept. 21. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Az exed bulizgat, feltehetően másokkal dug, kidobott, mi a fenét akarsz rajta gyászolni?
2020. szept. 21. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem azt kell gyászolni, hogy az ex mit csinál szakítás után.

Valamiért egymás mellett voltak sokáig, azt kell meggyászolni, hogy annak a korszaknak vége.

Sosem értem, valaki hogy lehet olyan érzéketlen, hogy szakítás után egyből idegennek tekinti az exet, esetleg még utálkozik is.

Az akkor a kapcsolat alatt sem szerette igazán.

2020. szept. 21. 11:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Ugy gondolom ahogy az utolsó kommentelo. Ezért is érzem nehéznek a helyzetet. Mert sok szép dolog is volt, és szerettem, és fáj, hogy vége.

Es rosszul is érzem magam, hogy már van egy szimpatikus srác.

2020. szept. 21. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld túl tenni magad rajta és éld az életed azon legyél, hogy boldog legyél.
2020. szept. 23. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!