Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előző kapcsolatom kb 3 hónapja ért véget, de már 2 hónapja új barátnőm van. úgy érzem összeroskadok, mit tegyek?
szóval néha eszembe jut a lány, akivel 4 évet jártam. lelki társak voltunk, legjobb barátok, csak kiment a szerelem. ugye szakításkor megbeszéltük h egy darabig nem beszélünk, h el tudjuk felejteni egymást... azóta lett barátnőm viszonylag hamar, és kicsinál, hogy néha főleg este eszembe jut az előző barátnőm. az átélt rengeteg élmény, meg az, hogy a legjobb barátom volt. hihetetlenül rossz érzés.
van valami tanácsotok?
Hagyd ott az újat. Tisztits le magad, és az érzéseidet, és majd ha minden a helyére kerül akkor lépj kapcsolatba.
De szerintem te az exel fogsz kezdeni-legalábbis egy próba erejéig.
Igen, ez így szokott lenni! A szakítás fáj, majd utána hetekkel vagy hónapokkal később érzed az igazi hiányát! Egy ilyen hosszú kapcsolat után igazán (ide írhatnék valami csúnya szót) nem kellett volna ennyire hamar belemenni egy újabb kapcsolatba! Ez most neked csak pótlék, meg időtöltés hogy ne légy egyedül. Nem, ne mondd, hogy szereted a mostanit! Kedveled, szimpatikus neked. Mit szólnál, ha veled csinálnák ezt?
Egy négy éves kapcsolat után hosszabb gyászidőszakot kellett volna tartanod, amíg végleg elengeded a múltat!
Szerintem úgysem fogsz szakítani a mostanival, akkor csak annyit lehet tanácsolni, hogy próbáld meg elterelni a figyelmedet ezekről az érzésekről! Persze ez is nehéz lesz, mert a szíved mélyén k---ra ragaszkodsz hozzá, és gondolni AKARSZ rá. De ha elég erős vagy azt tanácsolom, hogy mihelyt eszedbe jutna csinálj valami más elfoglaltságot. (Nem, ne szexelj a mostanival :D).
De a legjobb ha szakítasz és egyedül lépsz túl a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!