Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérik számon rajtam, hogy miért nincs kapcsolatom?
Eddig itt neten b4szogattak csak az emberek, néhány kérdésem után, hogy én biztos ronda vagyok és azért nem kellek a nőknek, aztán addig provokáltak, míg úgy szóltam vissza, ahogyan megérdemelték. Egyből levonták azt a következtetést, hogy irdatlan nagy bunkó vagyok, ezért nincs nőm.
Ez a része még oké, hiszen látatlanban mindenki azt mond, amit akar. Tegnap telt be a pohár. Elmentünk sörözöni és egy ismerős lánytársaság pár tagja elkezdett ugyanúgy cukkolni, hogy én milyen hülye vagyok, hogy nincs barátnőm. Nem is nézek ki rosszul, mert sok lánynak tetszem és miért vagyok ilyen f4sz.
Most ez mi? Mi köze az embereknek másnak a magánéletéhez? Mióta kötelező kellék egy barátnő?
én is hasonló cipőbe járok
Csak nekem konkrétan a szemembe mondták,hogy meleg vagyok akkor azért nincs nőm.
Azért mert az embereknek mindig az a legnagyobb bajuk,hogy a másik mikor,hol,kivel,mit és miért csinál/nem csinál. Sajnos ez van. Nem kell velük foglalkozni. Amúgy meg nem kötelező kellék.Majd ha megtalálod az "igazit",akkor majd lesz barátnőd,ha meg nem akkor nem.Senkinek semmi köze hozzá.
17/L
Én is voltam ilyen helyzetben. Mindig annyit mondtam hogy: "Nem élek ilyen káros szenvedélyekkel!" :D
Nem kell velük foglalkozni, az ilyen ember unalmában máson köszörüli a nyelvét. Ha megtalálod AZT a lányt... Úgyis minden megváltozik. Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!