Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, külföld. Én szeretnék menni, de kapcsolatom van. Nem tudom mi legyen?
Igaza van, ha szereted, valoban nem mesz. Bar onnan is meg lehet kozeliteni, hogy ha szeret veled megy...
Bar mondjuk ha kerdes, hogy egy bizonytalan kulfoldi lehetoseg vagy egy tobb eves stabil kapcsolat kozott melyiket kellene valasztani, akkor annak a kapcsolatnak nem sok jovoje van
Én biztosan elindulnék. Ha szeret, jön. Ha nem, akkor marad.
Most menj, amíg fiatal vagy. Barátod meg tudta akkor is, hogy ez a vágyad. Álmokat nem szabad feladni, mert örökké bánni fogod. Egy kapcsolat, ami kalitkában tart, nem veszi figyelembe a másik terveit, az nem igazán nevezhető kapcsolatnak.
A szerelem szárnyakat ad. Ha nem ad, akkor nem nevezhető önzetlen szerelemnek.
Azt gondolom, hogy az álmok változnak az ember èlete során. Én szerettem volna a fövárosban élni, még jelentkeztem is oda egyetemre, de közben megismertem a páromat - és sokkal fontosabb lett vele lenni a szülövárosomban, mint nèlküle máshol. Egyszerüen megváltozott a fontossági sorrrlend.
Ez nem azt jelenti, hogy nem gondolok nèha arra, mennyire szeretnèk a fövárosban èlni vagy mennyivel elörèbb tartanèk ott a szakmámban, mert igenis eszembe jutnak ezek a dolgok, de soha bem terveztem, hogy akkor elindulok nèlküle.
Döntsd el, mi a nagyobb álmod: a szerelmeddel èlni itt vagy nèlküle külföldön.
Bennem inkább az a kérdés fogalmazódott meg hogy ő szeret e téged. Ugyanis ha én szeretek valakit, akkor nem húzom vissza, hanem támogatom mindenben..
Én mennék. Ez az ő szerelempróbája. Ha megvár és kitart melletted, akkor megérdemel, h nem, akkor pont annyit is ért...
Ezzel a lehetőséggel legalább kiderül hogy ha előáll egy különleges élethelyzet, tudsz e rá számítani, vagy önző kisgyerek módjára csak a saját érdekeit nézi, és behisztizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!