Volt már olyan, hogy választanod kellett, Magyarország
és családod, bunkó magyarok vagy külföld és jó
fizetés és kedvesebb külföldi emberek között?
Figyelt kérdés
Neked melyik volt a fontosabb a külföldi jó élet és kedves külföldi emberek, vagy az hogy a magyar családoddal legyél Magyarországon, viszont nyomorogj és szétdolgozd magad azért a kevés fizetésedért is?
Pár év mulva én is ugyan ez a döntés elött fogok állni. Nehéz lesz ,de biztosan elmegyek. Ha ténleg jó a fizetés ,gyakran haza lehet majd látogatni.
2013. júl. 6. 10:01
2/7 anonim válasza:
Igen, de mivel a család ifjabb tagjai már elkezdtek kiszivárogni, aki még nem az sem Magyarországon tervezi az életét a jövőben, így nem volt nehéz dönteni. A családi és baráti körből egyre többel már skype-on tartottam a kapcsolatot, úgyhogy nem nagyon sok maradt, ami Magyarországon tartott volna.
2013. júl. 6. 10:04
3/7 anonim válasza:
Igen, két évvel ezelôtt. Külföldöt választottam, jelenleg itt élek és dolgozom. De ne hidd, hogy az itteni emberek kedvesebbek, mint a magyarok! Nem igazán szeretik a bevándorlókat.
Az viszont biztos, hogy nagyon jó fizetés van itt, ezért is maradok.
A szüleimmel tartom a kapcsolatot és amikor tehetem, meglátogatom ôket.
2013. júl. 6. 10:08
4/7 anonim válasza:
Hasonló lehetőségem volt. De mivel engem eddig általában kedves magyarokkal hozott össze a sors, a családom csodálatos, szerető, összetartó, úgyhogy nem adnám őket semmi jó fizetésért. Inkább élek itt kicsit szerényebben a szeretteimmel, mint valami idegen helyen azok nélkül, akik fontosak nekem, nagylábon.
Akármilyen kedvesek azok a külföldi emberek csak kedves idegenek maradnak, soha nem leszek nekik fontos, míg a családom a családom, akikre minden körülmények között számíthatok.
2013. júl. 6. 10:17
5/7 anonim válasza:
Menj el külföldre. Ha Magyarországon élnél akkor sem biztos, hogy kb minden nap látod a családodat (és szerintem nem is akarod) akkor meg minek nyomorogj itt? Ha kedved szottyan akkor abból a fizetésből amit kint kapnál úgyis bármikor haza látogathatnál.
2013. júl. 6. 17:02
6/7 anonim válasza:
Kedves kulfoldi emberek? Hat nem tudom. Angliaban elek es megtanultam, mi a rasszizmus. Ha leneznek mar akkor, amikor meglatjak a neved. Bizonyitanod kell azert, hogy egyaltalan szoba alljanak veled, hiaba vagy te ertelmes, intelligens, az o nyelvukon is beszelo, magyar diplomas. Az itt elo kulfoldiekkel konnyebb, hiszen ok is bevandorlok, de a helyzet az, hogy mindenki szivesebben beszel a sajat nemzetisegevel. A kozos anyanyelvuek jobban osszetartanak, meg ha emberileg a hazajukban nem is allnanak szoba egymassal. A vilag nem fekete meg feher, kedves es bunko emberek mindenhol vannak. Esetleg az eleinte felmerulo nyelvi nehezsegek miatt nem tunik fel rogton.
2013. júl. 9. 08:42
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy fogalmazok, hogy a rossz létben (Magyarországon) több a bunkó ember mint a jólétben (Angliában)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!