Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha megvan a kötődés, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megvan a kötődés, akkor elfogadnád az alábbi problémát, és belemennél párkapcsolatba? (Részletek lenn.)

Figyelt kérdés
Ha a pároddal nem igazán lehetne szeretkezni hagyományos értelemben. Maximum ritkán, keveset, óvatosan, de azt sem biztos. Egyéb örömszerzési forma persze működne, magával az aktussal lenne a probléma.
2022. jan. 26. 19:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Ez így elég ködös. Mi lenne a probléma? Nálam egyébként lehet, gondot jelentene ez ugyanis nálam fontos a szex, és itt elsősorban a behatolásos szexre gondolok, nem orálra.
2022. jan. 26. 19:17
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Több különböző, erős fájdalommal járó probléma van. Nem std meg fertőzés, meg ilyesmi. Fizikai jellegű, illetve autoimmun.
2022. jan. 26. 19:26
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Biztos hogy nem!
2022. jan. 26. 19:30
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Vaginizmusod van, vagy ilyesmi? (csak kíváncsiságból kérdem). Egyébként az "egyéb örömszerzés" számodra is kielégítő?
2022. jan. 26. 19:50
 5/19 anonim ***** válasza:
85%

Az számít, h akivel ismerkedsz az elfogadja e.

Ha Te nem tudsz dönteni, mi pláne nem tudunk helyetted.

N29

2022. jan. 26. 19:51
 6/19 A kérdező kommentje:
Oh, most látom, hogy nem volt egyértelmű a kérdés. Férfi vagyok.
2022. jan. 26. 19:53
 7/19 anonim ***** válasza:
68%

én számomra nem fontos a szex, de mégis nagyon nehezen tudnék erre "igent" mondani

nem lehet megoldani a problémát?

2022. jan. 26. 19:53
 8/19 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon kevés nő van, aki elfogadja. De ha van olyan, akkor próbáld meg vele.

Engem sajnos ezért is utasította visza egy férfi, mert nem hiszi el, hogy így is szeretem.

2022. jan. 26. 19:59
 9/19 A kérdező kommentje:

7-es, nem kizárt, hogy lehet megoldása hosszabb távon, de valószínűbb, hogy nem.

8-as. Jól értem, hogy volt egy olyan párod, illetva valami, ami már kialakulóban volt, akinek volt valami hasonló jellegű problémája? És te ennek ellenére vele lettél volna, de ő nem tudta elfogadni magát?

2022. jan. 26. 20:04
 10/19 anonim ***** válasza:
51%
Röviden, nem.
2022. jan. 26. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!