Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bizonygatja itt folyton a legtöbb 30 feletti nő, hogy ők most jobban néznek ki, mint valaha, pl 10-15 éve? Meg hogy több pasi próbálkozik náluk, mint valaha.
Holott én 30 as pasi vagyok és 5/4 eseten minden nő eltorzul 30 felett, vagy meghízik, mint egy melák. Itt is ez van, ennél a hölgynél, valami celeb-aktivista.
,,Kérdező, mert a nőknek fájó pont, ha öregszenek. Igen, nagyon sok nő jól néz ki 35 évesen, de kanyarban sincs egy 20 éves testével, bármennyit sportol. Sem a bőre, sem a vonásai nem olyanok, lehet bizonygatni, hogy, de igen, max áltatják magukat"
Jaja, ez így van.
"kanyarban sincs egy 20 éves testével"
De basszus, vegyétek már elő a racionalitást. Nem minden 20 éves sovány vagy feszes. Erről van itt szó. Mindenkinek egyetlen tapasztalata van, a sajátja.
34
Szerintetek így van, szerintem meg nem.
Miért érdekel, ha mondjuk egy 30 éves nő jól érzi magát a bőrében és nem fogják letörni az ilyesmik?
Inkább te nyugtatgatod magad, hogy igenis a kanyarban sincs egy 20 éveshez képest és kész, közben nekem meg itt van a tükör és a realitás, valamint a párom és a millió érdeklődő.
Mit szeretnél egyáltalán? Hogy essünk depresszióba, hogy nem vagyunk 20 évesek és bőgve irigykedjünk, sirassuk a tini/20-21 éves korunkat? Vagy, hogy legörbülő szájjal válogassunk az 50 körüli fószerek között, mert "az illik hozzánk"? Vagy, hogy nagyobb alázattal utasítsuk vissza a nekünk nem tetsző férfiakat? Sőt, inkább vissza se utasítsuk őket? :D
Hát, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de annyit biztosra tudok, hogy részemről esélytelen. :)
Kérdező, magyarázz el nekem valamit, mert nem tudom megfejteni.
Szerinted a 20-as lányok a top. Akkor miért azokkal foglalkozol, akik már nem 20-asok, neked nem topok?
Nekem pl. nem jönnek be a nagydarab pasik, nem is foglalkozom velük.
Mi lehet a motivációja annak, aki egy számára nem kívánatos csoporttal ennyit foglalkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!