Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig nem volt barátnőm akkor most már esélytelen hogy valaha is legyen? Jól gondolom?
Mondjuk lehet ha megfogadtad volna a tanácsait, működött volna....
De otthon sirni meg kifogásokat keresni, sajnáltatni magad és áldozatként beállítani magad nyilván sokkal könnyebb, mint mondjuk elmenni egy konditerembe.
Valószínűleg segitene, de neeeem, ki nem mozdulok a szar váramból, inkább ülök benne még vagy 20 évet.
3-as Nincs mitől szorongani. Elmész edzőterembe, ott van segítség. Ha kell felfogadsz személyi edzőt. A pszichológus csak arra bíztatott, hogy lépj ki a komfort zónádból. Mivel sportra bíztatott gondolom a testedre panaszkodtál.
Egy edzőteremben mindenki egyenlő, egy durván kidolgozott testű ember azt gondolja rólad, hogy szuper, hogy változtatni akarsz, és ha megkéred segíteni is fog.
A szórakozás pont ilyen, ha megmondod, hogy szívesen mész el fognak hívni!
Küldesz képet? N/29
Hátha tudok segíteni, hogy min kell változtatni.
Nagyon fura pszichológusnál járhattál... Akihez én jártam, SOHA nem adott volna konkrét tanácsot, pláne olyat, amivel nem tudtam azonosulni. Helyette abban segített, hogy megtaláljam a magam útját...
Javaslom, keress te is egy JÓ pszichológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!