Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bizonygatja itt folyton a legtöbb 30 feletti nő, hogy ők most jobban néznek ki, mint valaha, pl 10-15 éve? Meg hogy több pasi próbálkozik náluk, mint valaha.
Holott én 30 as pasi vagyok és 5/4 eseten minden nő eltorzul 30 felett, vagy meghízik, mint egy melák. Itt is ez van, ennél a hölgynél, valami celeb-aktivista.
Nem szeretem ezeket a guruldákat.
Cicanaciban vonulnak, azt ha komolyabban megnézed őket a plázában, lehet látni ahogy gyűrődik a bőrük, háj ott a hason, nyaka ráncos, keze már tiszta kérges.
Inkább a fiatal huszonéves lányok a jók.
40F
A kövérség, és az ennek ellentmondó öltözködés minden életkorban gáz.
Itt meg amúgy is mindenki szuperszexi bombázó és Alpha male, milliomos és minimum 15 évvel fiatalabb párja van :D
Túl sok bejglit zabáltál és elzsírosodott az agyad? :D
Menj ki, mozogd le, mert lemaradsz a harmincas nők mögött.
Nyilván próbálnak kompenzálni..
Elon Musk sem vagánykodik egy csövesnek, hogy ő milyen gazdag, jól is nézne ki. Ahogy a 20 éves bikinimodell csajok se verik magukat, hogy ők mennyi pasinak kellenek, mert alap.
A 30 fölötti nőnek már vergődnie kell, hogy észrevegyék olyanok is akik nem csak egy ingyen gyorsmenetet akarnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!