Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs kocsija,háza stb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs kocsija,háza stb. egy férfinak, akkor egy nő sem fogja komolyan venni?

Figyelt kérdés
Ezek manapság már minden nőnél alapkövetelmények? Ha egy férfi tömegközlekedéssel jár, láthatatlan marad a nők szemében?

2022. jan. 10. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%
"Mert a fapados utazás a családi járgánnyal meg zimmer frei-ben élés sokaknak nem tetszik" - Mégis valahogy teltházasak ezek a lehetőségek.
2022. jan. 11. 12:02
 52/64 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, tévképzetben éltek, csak a 8csillagos luxus létezik, az alatt nem vagy ember. Nekem is megmagyarázzák. :D

2022. jan. 11. 12:03
 53/64 anonim ***** válasza:
4%

Látod, akkor nem tévedtem, te is szeretsz kirándulni. Csak te azon kevesek közé tartozol, akik egyedül is képesek finanszírozni ezt. Sokaknak vagy idejük nincs rá, mert alig van néhány nap szabadságuk egész éveben, vagy már eleve túl keveset keresnek.

2022. jan. 11. 12:09
 54/64 anonim ***** válasza:
100%

Hétvége akkor is szokott lenni, ha valakinek nincs sok szabadnapja.

A túrázás meg (magyarországi viszonylatban) nem egy nagyon drága sport, 5ezerért vettem túracipőt, meg kb. hasonló összegért egy hátizsákot, évek óta nyúzom őket. (Aztán én azóta már vettem extra dolgokat is, de azok nem kötelezőek ahhoz, hogy valaki kiránduljon.) Oké, lehet még párszáz forint a vonat/busz/hév amivel eljutsz a túra indulási pontjára.

2022. jan. 11. 12:12
 55/64 anonim ***** válasza:
0%

49

Egy diplomás megkeres ennyit netto

2022. jan. 11. 12:13
 56/64 anonim ***** válasza:
67%
(Ha nem tanár. stb)
2022. jan. 11. 12:14
 57/64 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor igen, de te átlagbérről írtál. Az országos BRUTTÓ átlagbér 400-valamennyi.

2022. jan. 11. 12:15
 58/64 anonim ***** válasza:
0%

Na igen, ennyit lehet kihozni ebből. Viszont nem mindenki elégszik meg a magyarországi erdők bejárásával. Az igény inkább a külföldi szállodákra van.

2022. jan. 11. 12:16
 59/64 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nagyon vicces, mikor valaki arra fogja a pártalálási problémáját, hogy nincs elég pénze :D :D :D

Ha pattintott már le nő azért, mert nem volt vagyonod, akkor rossz nőt szólítottál meg, és örülj, hogy ez viszonylag hamar kiderült. A többség nem ilyen - bár ezt úgysem fogod elhinni, mondhatunk bármit. Mindig lesz egy új kifogás, ami miatt te a körülmények ártatlan áldozata vagy, a nők meg mocskos k*rvák.

2022. jan. 11. 12:16
 60/64 anonim ***** válasza:
100%

"Csak te azon kevesek közé tartozol, akik egyedül is képesek finanszírozni ezt. Sokaknak vagy idejük nincs rá, mert alig van néhány nap szabadságuk egész éveben, vagy már eleve túl keveset keresnek."

Szivi, amikre én járok, azok filléres utak, és nem kell hozzá hosszú szabadság, a legtöbb ember ki tudja fizetni és tud időt szakítani rá, CSAK NEM AKAR. Soroljam a listát, hol, mikor, mennyi időre voltam, és hogyan utaztam?

2022. jan. 11. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!