Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs kocsija,háza stb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs kocsija,háza stb. egy férfinak, akkor egy nő sem fogja komolyan venni?

Figyelt kérdés
Ezek manapság már minden nőnél alapkövetelmények? Ha egy férfi tömegközlekedéssel jár, láthatatlan marad a nők szemében?

2022. jan. 10. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%
19. Meg is nézheted, volta rá példa nem egyszer még diák koromban is...úgyh erről ennyit.
2022. jan. 11. 06:26
 22/64 anonim ***** válasza:
34%
Kocsi és legalább egy albèrlet saját magad miatt kellene. Ezek nélkül mèg egy bútort se tudsz hazavinni, meg egy csajt se...
2022. jan. 11. 06:31
 23/64 anonim ***** válasza:
40%

Így is működik!

▶️

Ha nincs VÉKONY ALAKJA, SPORTOS KÜLSEJE, SZÉP ARCA stb. egy NŐNEK, akkor egy FÉRFK sem fogja komolyan venni?

Ezek manapság már minden FÉRFINÁL alapkövetelmények? Ha egy NŐ, DUCIBB, láthatatlan marad a FÉRFIAK szemében?

2022. jan. 11. 06:59
 24/64 anonim ***** válasza:
97%

19-es, én ugyan nem szeretem a tűsarkút, de most hétvégén is 20km teljesítménytúrára megyek nőként. Szeretek vonatozni, mert nem kell a vezetésre figyelni, van WC, nem kell benzinkúthoz igazodni egy hosszabb úton. Én vonaton nőttem fel, vasutasgyerekként sokáig volt utazási kedvezményem is. Engem jobban zavar, ha valaki hisztizik, ha tömegközlekedéssel kell utaznia.

Persze, nekem is volt olyan kolléganőm, aki nem volt hajlandó olyan helyre menni, ahova nem mehetett tűsarkúban, neki a sportcipő nem opció. Kinek mi a fontos.

Azért én nem érzem magam kevésbé nőnek, csak mert nem vagyok csajos nő. 37 évesen ebben már nem változok.

Én nem várom el az autót, a lakást, házat sem, nekem van lakásom. Azt viszont elvárom, hogy egy férfi ne hisztis kölyök legyen, hanem önálló felnőtt. Ehhez nem kell sem saját autó, sem saját ingatlan.

2022. jan. 11. 07:31
 25/64 anonim ***** válasza:
4%

24

Nem kell benzinkuthoz igazodni!

Sírok 😂😂😂😂😂

2022. jan. 11. 07:38
 26/64 anonim ***** válasza:
33%

Nekem fontos hogy legyen háza.

Nekem is van házam (csok téma előtt vettem) .

Azt vettem észre, hogy akiknek nincs, esetleg a szüleiknél laknak és megtudják hogy én saját házban élek, egyből vérszemet kapnak és be akarnak telepedni hozzám. Nem is találkoztunk még, csak írogatunk, de nagyba megy a célozgatás milyen jó lenne már máshol lakniuk, tudnának nekem segíteni a kerti munkában stb.

Nah, ebből nem kérek. Nem kell egy ingyenélő, aki a ház urának képzelné magát nálam. Ne költözzön ide. Nem fogok azért többet fizetni hogy fűtsek a picsájára, etessem, stb. Maradjon az anyjában a kis parazita.

A kocsi nem fontos, nekem sincs.

2022. jan. 11. 07:39
 27/64 anonim ***** válasza:
17%

26

Pontosan!

2022. jan. 11. 07:53
 28/64 anonim ***** válasza:
18%
Jól gondolod, ezek minden nőnél alapkövetelmények. Azoknál is, akik mamahotelben laknak, BKV-n bliccelnek, és saját magukat sem képesek eltartani a fizetésükből (már ha hajlandók elmenni dolgozni).
2022. jan. 11. 08:05
 29/64 anonim ***** válasza:
87%

35 éves nő vagyok. Van lakásom, kocsim. Amikor 3 éve ismerkedtem, nem vártam el ezeket a leendő páromtól, csupán azt, hogy éljen külön a szüleitől (az albérlet nem baj, de én nem veszem át anyukától a pici fiát), és legyen ÖNFENNTARTÓ. A saját dolgaimat addig is fizettem, miért kéne ehhez más pénztárcája?!

Két és fél éve vagyok együtt a párommal, nincs lakása, még jogsija se. Nem keres sokat, de annyit igen, hogy félre tudjon tenni, el tudjunk menni nyaralni (felesben fizetve!). Egyszer ő fizet az étteremben, egyszer én.

Most költözött hozzám, én hoztam fel, nem ő.

Neked azért nincs nőd, mert eldöntötted, hogy minden nőnek csak a pénz kell, neked meg az nincs. Vannak nők, akik a pénzre mennek, de a TÖBBSÉGnek elég, ha nem nekik kell finanszírozniuk a te életed is.

2022. jan. 11. 08:27
 30/64 anonim ***** válasza:
100%

Az, aki olyan dolgot vár el a másiktól, amit ő maga sem tud nyújtani az megérdemli, hogy egyedül maradjon.

Semmi baj nincs azzal, ha nincs lakásod, vagy autód, de életcélod legyen. Ha csak tespedsz a semmiben az senkinek sem szimpatikus.

Örülök neki, hogy a feleségem normális és sosem várta el, hogy furikázzam és legyen hova rögtön beköltözni. Mindketten a szülői házban laktunk és együtt teremtettük meg a közös életet. Egyedül kocsim volt, de nagyon sokszor sétált 40-45 perceket velem, hogy én is tudjak alkoholt inni buliban.

2022. jan. 11. 08:54
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!